Οικονομία

Δύο βραβεία στα ΕΛΠΕ

Δύο βραβεία κέρδισαν τα ΕΛΠΕ στο θεσμό HR Excellence Awards (HREΑ) 2014, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και συγκεκριμένα:

Πρώτο βραβείο (GoldAward) στη θεματική ενότητα Ηγεσία (HR Leadership), στην κατηγορία Ηγεσία και Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό (Leadership&People Excellence).
Δεύτερο βραβείο (SilverAward) στη θεματική ενότητα Ηγεσία (HR Leadership), στην κατηγορία Εκπαίδευση & Ανάπτυξη (Training&Development)

Η πρώτη διάκριση, στην ενότητα Ηγεσία και Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό, επιβραβεύει τις στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και στις Εργασιακές Σχέσεις, που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων Μετεξέλιξης του Ομίλου.

Η δεύτερη διάκριση, στην ενότητα Εκπαίδευση και Ανάπτυξη, αναγνωρίζει ότι, με την ίδρυση της ακαδημίας των ΕΛΠΕ και την υλοποίηση των καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων EDGE και EDGE Commercial, στα οποία συμμετείχαν εσωτερικοί εισηγητές -στελέχη του Ομίλου αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ενδοομιλικής εκπαίδευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα υπέβαλε το 6ο αίτημα πληρωμής από το Ταμείο Ανάκαμψης
Τα ορόσημα που εκπληρώθηκαν για την υποβολή του 6ου αιτήματος αποτυπώνουν την πρόοδο υλοποίησης σε έργα και μεταρρυθμίσεις σε μια σειρά από καίριους τομείς για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
National flag of Greece and euro coins