Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έδωσαν… τα χέρια Interamerican και Attica Bank

Attica Bank
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Στην υπογραφή σύμβασης εμπορικής συνεργασίας προχώρησαν σήμερα η Interamerican με την Attica Bank, στον τομέα τραπεζοασφαλιστικών εργασιών.

Η σύμβαση, ως αποτέλεσμα των αμοιβαίων συνεργειών που ξεκίνησαν από πρόταση ενδιαφέροντος της τράπεζας με σκοπό την ανάπτυξη των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών, υπεγράφη σήμερα, από τον Γιάννη Καντώρο, διευθύνοντα σύμβουλο της Interamerican, τον Θεόδωρο Πανταλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank και τον Αντώνη Βαρθολομαίο, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank και πρόεδρο του Δ.Σ. της θυγατρικής της πρακτορειακής εταιρείας.

Οι λεπτομέρειες του deal

Για τη συνεργασία των δύο ομίλων, προβλέπεται διάρκεια δέκα ετών σε θέματα ασφαλιστικά, εμπορικά, λειτουργικά και οικονομικά. Με στόχο την παροχή αποκλειστικά στους πελάτες της Τράπεζας ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών των τριών εταιρειών του ομίλου Interamerican -Ζωής, Ζημιών και Βοήθειας- και την επίτευξη επιχειρηματικού οφέλους για τα δύο μέρη, η διανομή θα γίνεται μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας και της εταιρείας ασφαλιστικών πρακτορεύσεων του ομίλου Attica Bank.

Aναφερόμενος στη συνεργασία, ο κ. Θ. Πανταλάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για αμοιβαία επωφελή συνεργασία των δύο επιχειρηματικών ομίλων με δεδομένη την αξιοπιστία και το κύρος τους». Αντιστοίχως, ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ομίλου Γ. Καντώρος, επεσήμανε: «Σε μια περίοδο σημαντικών μεταβολών στην οικονομία και την κοινωνία, αναζητούμε συνεργασίες που θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στα ασφαλιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις