Μακρο-οικονομία

Χατζηδάκης: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη Microsoft – Προχωρά η επένδυση του 1 δισ. ευρώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γεγονός πώς μόλις χθες (11.09.2024) εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τις εγκαταστάσεις της Microsoft και πώς ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης του 1 δισ. ευρώ, ανέφερε σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης απάντησε έτσι σε ερώτημα σχετικά με καθυστερήσεις που έχουν «μπλοκάρει» την επένδυση της Microsoft επί μία τετραετία από όταν ανακοινώθηκε.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στην επένδυση του γαλλικού ομίλου Data4 ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός σχολίασε πως υπάρχουν μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις οι οποίες από την φύση τους μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, όπως τα νέα φορολογικά μέτρα που θα ισχύσουν άμεσα, και κάποιες όχι, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται καθυστερήσεις στην υλοποίηση τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μακρο-οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μακρο-οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στα 8,9 δισ. ευρώ το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στο πεντάμηνο – Άνοιξε η «τρύπα» παρά τον ισχυρό τουρισμό
Το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά 1,6 δισ. ευρώ, καθώς η μείωση των εισροών από ευρωπαϊκά κονδύλια υπερκάλυψε τη βελτίωση σε εξαγωγές και υπηρεσίες
Colorful waving greece flag on a euro money background