Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φυσικό Αέριο: Οι επενδύσεις στην ενέργεια και η διάκριση από την ΕΕΔΕ

Φυσικό Αέριο: Οι επενδύσεις στην ενέργεια και η διάκριση από την ΕΕΔΕ

Εντυπωσιακή αύξηση συμβολαίων στη Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, που άγγιξε το 128% στα συμβόλαια φυσικού αερίου και το 112% στα συμβόλαια ηλεκτρικού ρεύματος, πέτυχε το 2019 η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.  

Για την «Έρευνα και τον Προγραμματισμό», η εταιρεία απέσπασε ειδική διάκριση στο θεσμό Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργάνωσε ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.   

«Η ειδική διάκριση που μας απονεμήθηκε έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς προσήλωσής μας στην επιχειρηματική αριστεία», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Έλενα Ράπτη.

Click4more Νέο δεκαετές σχέδιο Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2021-2030 – Tι προβλέπει για το φυσικό αέριο

Όπως διαπιστώνουν από την εταιρεία, η ειδική διάκριση έρχεται ως επιβράβευση για το πλάνο εταιρικής επικοινωνίας που ακολούθησε το Φυσικό Αέριο, προκειμένου να ενισχύσει τη διείσδυσή του στις αγορές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας παράλληλα με το πλάνο εμπορικής δραστηριοποίησης στις συγκεκριμένες περιοχές και το άνοιγμα καταστημάτων εξυπηρέτησης καταναλωτών. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αναγνώριση του προγράμματος εταιρικής επικοινωνίας, σε επίπεδο στρατηγικής, αλλά και τακτικών ενεργειών που υλοποιήθηκαν πολυκαναλικά, τα οποία συνέβαλλαν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας.

Να σημειωθεί, ότι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύματος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού.  Παράλληλα, μέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η Interamerican και Δωρεάν επείγουσα τεχνική Βοήθεια 24/7, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σημαντικά δωρεάν προνόμια για τους πελάτες της. Επίσης, μέσα από νέα συστήματα υποδομής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δημιουργεί καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, απαντώντας ακόμα πιο στοχευµένα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις