Σάββατο, 13 Απρ.
20oC Αθήνα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κι έφυγες για ένα πιο «έξυπνο» αύριο

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κι έφυγες για ένα πιο «έξυπνο» αύριο

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ πήγες;». Είναι η μόνιμη απάντηση που παίρνει κανείς κάθε φορά που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με το κινητό, το tablet ή το τηλέφωνο.

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, ρώτησες;», «αν το έχει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είδες;». Άλλη μια… μόνιμη επωδός όταν ψάχνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία (smartphones, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, laptops, drones, action cameras, ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters, hoverboards, δημοφιλείς τίτλους gaming, κονσόλες, αξεσουάρ).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Πλέον, βρίσκουμε και οικιακές μικροσυσκευές από κορυφαία brands, αλλά και έξυπνες συσκευές για το σπίτι, για να το εξοπλίσουμε κατάλληλα και να το κάνουμε πιο λειτουργικό.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι το 2023 πήγε τόσο καλά για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ούτε ότι οι προβλέψεις για το 2024 είναι τόσο θετικές. Με σχέδιο, στρατηγική και όραμα για το αύριο, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ «πατά» δυνατά στα πόδια της, παίρνοντας ώθηση για νέες επιτυχίες και νέες προκλήσεις. Με νέα καταστήματα, και ειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να λύσει απορίες και να δώσει λύσεις.

Το 2024 είναι άλλωστε η χρονιά που η ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντάσσει στη «φαρέτρα» της και νέα προϊόντα. Με τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει θέσει από νωρίς τους αναπτυξιακούς της στόχους. Και ήδη αρχίζει να τους υλοποιεί. Ως μια εταιρία που είναι μπροστά από τις εξελίξεις. Η φράση «tomorrow is smart» αποτυπώνει πλήρως τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το πλάνο της για την επόμενη μέρα.

Όταν μιλούν οι αριθμοί

«Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα» λένε πολλοί. Και είναι αλήθεια. Τα νούμερα αποτυπώνουν τις ισχυρές επιδόσεις της ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 2023 με καθαρότητα και σαφήνεια.

Η επισκεψιμότητα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έφτασε το 2023 στους 13.5 εκατ. πελάτες και αυξήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ο τζίρος των προϊόντων αυξήθηκε σημαντικά, ενώ η αλυσίδα πέτυχε και όλους τους στόχους της στις telco υπηρεσίες.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις στις συνδέσεις σταθερής, ιδίως στο Fiber To The Home, όπου οι πωλήσεις αυξήθηκαν σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Αύξηση σημειώθηκε και στην κινητή, κυρίως από τις φορητότητες, ενώ στις συνδέσεις COSMOTE TV ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων ετών. Ανοδική ήταν η χρονιά και για τις εταιρικές συνδέσεις.

Στα κινητά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέμεινε σταθερά Νο1, ενώ υψηλό ήταν το μερίδιο αγοράς και στα αξεσουάρ, τα smartwatches, τα gadgets και τις τηλεοράσεις.

Το 2023, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέμεινε Νο1 προορισμός για service (κινητού & προϊόντων τεχνολογίας), ενώ μεγάλη απήχηση είχαν στους καταναλωτές, για μια ακόμη χρονιά, οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως το G Click & Collect, η ασφάλεια και η επέκταση εγγυήσεων συσκευής (G Warranty Plus), το G Tattoo και το G Photoprint.

Tomorrow is smart

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει πλέον 250 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία δεν σταματούν να εξελίσσονται και να ανακαινίζονται. Ο στόχος για το 2024 είναι να ενισχυθούν τα καταστήματά του με νέα G Prime καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με νέες προϊοντικές κατηγορίες όπως το Smart Home και οι οικιακές μικροσυσκευές, με περισσότερα digital στοιχεία, αλλά και με βελτιωμένο e-shop.

Η στρατηγική της εταιρίας είναι να εστιάσει στις δυνατότητες που δίνουν οι έξυπνες συσκευές στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Συσκευές που μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως μέσα από το smartphone ή το tablet τους, απολαμβάνοντας περισσότερη άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσθέτει στο portfolio των προϊόντων του όλες τις σύγχρονες τάσεις, φέρνοντας μικρές οικιακές συσκευές, με προηγμένες λειτουργίες, που αλλάζουν τη ζωή στο σπίτι. Συσκευές για την κουζίνα και την προετοιμασία του φαγητού, συσκευές προσωπικής περιποίησης, συσκευές καθαρισμού και φροντίδας για το σπίτι, αλλά και συσκευές για το ιδανικό κλίμα και την θέρμανση.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν, επίσης, μια μεγάλη γκάμα smart προϊόντων, τα οποία οι Tech Experts, οι σύμβουλοι τεχνολογίας, θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν, ενώ εξειδικευμένοι τεχνικοί της COSMOTE θα αναλάβουν την εγκατάσταση, αλλά και τη συνδεσιμότητα των συσκευών στο έξυπνο σπίτι.

Θα πείτε: εντάξει, υπάρχουν πολλά τέτοια καταστήματα. Ναι. εκείνο, όμως,που κάνει τον ΓΕΡΜΑΝΟ να ξεχωρίζει είναι ότι παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες του. Δίνει την υπηρεσία, τον εξοπλισμό, την επέκταση/κάλυψη εγγύησης και φυσικά το after sales. Προσφέρει μια συνολική εμπειρία στον πελάτη, με νέα καταστήματα, με πιο γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και με βελτιωμένο e-shop. Με άμεση παράδοση προϊόντων, με ευκολίες πληρωμής αλλά και ευέλικτους τρόπους παραδόσεων. Και όλα αυτά έχοντας δίπλα του έναν εξειδικευμένο πωλητή. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως one stop shop για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας.

Και φυσικά, στην εποχή της τεχνολογίας, αν θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας από την θαλπωρή του σπιτιού σας, με μερικά κλικ στο germanos.gr, βρίσκετε, επιλέγετε, αγοράζετε την αγαπημένη σας συσκευή και την παραλαμβάνετε είτε στο χώρο σας, είτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με την υπηρεσία G Click & Collect. Γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ βρίσκεις αυτό που θέλεις, εύκολα, γρήγορα, απλά.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις