Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η MYTILINEOS υποστηρίζει τα “απομνημονεύματα” του Μπαράκ Ομπάμα

Μυτιληναίος

Τα απομνημονεύματα του Μπαράκ Ομπάμα, 44ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, που τιτλοφορούνται «ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ» υποστηρίζει ο όμιλος MYTILINEOS. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ στις 17 Νοεμβρίου.

Ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ που ολοκλήρωσε την Προεδρία του με ομιλία στην Ελλάδα, προκειμένου να τιμήσει τη χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία, αφιέρωσε τη θητεία του -μεταξύ άλλων- στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ίσες ευκαιρίες, στην προστασία των αδυνάμων, στη διασφάλιση του περιβάλλοντος και την προσήλωση στους δημοκρατικούς θεσμούς, αρχές οι οποίες εμπνέουν και καθοδηγούν την εταιρική διακυβέρνηση της MYTILINEOS.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ είναι ένα βιβλίο εξαιρετικά προσωπικό και ενδοσκοπικό – το στοίχημα ενός νεαρού ακτιβιστή και της πίστης του με την ιστορία, που δοκιμάζονται στο παγκόσμιο προσκήνιο. Ο Ομπάμα μιλά με ειλικρίνεια για τις δύσκολες ισορροπίες που συνεπαγόταν η υποψηφιότητά του ως Αφροαμερικανού, με όλες τις προσδοκίες μιας γενιάς που είχε επενδύσει επάνω του τις ελπίδες της για «ελπίδα και αλλαγή», και η αναμέτρηση με τις ηθικές προκλήσεις αποφάσεων με τεράστιο αντίκτυπο. Μιλάει επίσης ανοιχτά για τις δυνάμεις που του εναντιώθηκαν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, για το πώς επηρέασε η ζωή στον Λευκό Οίκο τη σύζυγο και τις κόρες του, και δεν διστάζει να αποκαλύψει τις αμφιβολίες του και τις απογοητεύσεις του. Ωστόσο, ποτέ δεν εγκαταλείπει την πίστη του στη δυνατότητα προόδου στο πλαίσιο του τεράστιου, διαρκούς πειράματος που είναι η Αμερική.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση και θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Public και το public.gr.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις