Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η επέτειος τη ψυχρής χειραψίας Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ!

Η επέτειος τη ψυχρής χειραψίας Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ!

Τον έναν χρόνο από τη ψυχρή χειραψία που έκανε το γύρο του κόσμου, “γιορτάζει” ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Ντάισελμπλουμ – Βαρουφάκης δίνουν τα χέρια, ο πρώτος του ψιθυρίζει το αφτί “Μόλις σκόσωσες την τρόικα” και ο δεύτερος απαντά με το περίφημο… “Ουάου!”.
 

Τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη του Ολλανδού επικεφαλής του Eurorgoup στην Αθήνα, πέρσι τέτοια μέρα, σχολιάστηκαν εκτενώς από εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ήταν η στιγμή που ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα συνεργαστεί με την Τρόικα.

Οι δύο άνδρες σηκώνονται από τις καρέκλες τους, ο υπουργός Οικονομικών απλώνει το χέρι για χειραψία, με τον Ντάισελμπλουμ να καθυστερεί και τελικά να το δίνει βιαστικά ψιθυρίζοντάς του στο αυτί: “Μόλις σκότωσες την τρόικα”. Ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: “ουάου”.

“Η επέτειος μιας “χειραψίας” που η τρόικα εσωτερικού δεν μου συγχωρεί “, είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter o Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενο από την επίμαχη φωτογραφία… αγάπης.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε