Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λοταρία – Αποδείξεις: Αρχές Οκτωβρίου η πρώτη κλήρωση για τα 1.000 ευρώ

φορολοταρία

Βροχή τα … εκατομμύρια υπόσχεται το υπουργείο σε όσους ζητούν και παίρνουν ηλεκτρονικές αποδείξεις. Πληρώνουν δηλαδή με χρεωστική η πιστωτική κάρτα. Η λοταρία μπαίνει στη ζωή μας σε λίγες ημέρες προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.

Οι πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν οι κληρώσεις δεν είναι ακόμη συγκεκριμένες. Η υφυπουργός, ωστόσο, ότι η λοταρία για τις αποδείξεις με πλαστικό χρήμα είναι πλέον θέμα ημερών για να ξεκινήσει.

Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε χαρακτηριστικά πως “«ήδη έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση από εμένα» και αναμένεται να υπογράψουν και οι δύο άλλοι συναρμόδιοι υπουργοί, οπότε τις επόμενες ημέρες μέσα στον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη κλήρωση”.

Εκατομμύρια στη λοταρία για τις αποδείξεις

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες που έρχονται στο φως κάνουν λόγο για 1.000 τυχερούς που θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει και “σούπερ κλήρωση”.

Αυτή προσδιορίζεται για τα μέσα του Δεκεμβρίου και σε αυτή θα μοιραστούν 8 εκατομμύρια ευρώ σε 8.000 τυχερούς.

Όλα αυτά με στόχο να τονωθεί και πάλι το κύμα αποδείξεων με πλαστικό χρήμα καθώς οι περισσότεροι εκ των μισθωτών και των συνταξιούχων που δικαιούνται αφορολόγητο έχουν υπερκαλύψει το ποσό που χρειάζονται και πλέον δεν ενδιαφέρονται να λάβουν απόδειξη.

Έτσι για να συνεχίσει η ροή εσόδων μέσω ΦΠΑ το υπουργείο το… ρίχνει στο τζόγο, καθώς όσες περισσότερες αποδείξεις έχει κανείς τόσες περισσότερες είναι και οι ελπίδες του για το… χιλιάρικο από τη λοταρία.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις