Οικονομία

Λοταρία: Έρχεται η δεύτερη κλήρωση

Την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να προχωρήσουν στην επόμενη -δεύτερη- κλήρωση με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προϋπόθεση είναι να αποσταλούν έγκαιρα τα στοιχεία με τις συναλλαγές των φορολογουμένων από τις τράπεζες, προκειμένου βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει να διεξαχθεί η κλήρωση την Παρασκευή 22α Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, στην οποία θα διανεμηθούν 1.000 ευρώ σε 9.000 τυχερούς.

Στην κληρωτίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα απο την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη κλήρωση αφορούσε τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.

Στους 1.000 τυχερούς της κλήρωσης αυτής, το ποσό των 1.000 ευρώ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς σήμερα, εκτός απροόπτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Alpha Bank: Ο οδικός χάρτης της επόμενης μέρας για την οικονομία, το τραπεζικό σύστημα και οι στρατηγικές προτεραιότητες της τράπεζας
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης αναφέρθηκε στις στρατηγικές προτεραιότητες της τράπεζας, με την 1η να αφορά την ενίσχυση της σχέσης με τον πελάτη και τη 2η τη διοχέτευση κεφαλαίων σε τομείς με πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης και εξωστρέφειας
Βασίλης Ψάλτης