Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με μεγάλες προσφορές καλωσορίζει η Public τη MediaMarkt

Με μεγάλες προσφορές καλωσορίζει η Public τη MediaMarkt

Τη νέα κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών της MediaMarkt εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό κατάστημα PublicMarketplace, εμπλουτίζοντας παράλληλα το χαρτοφυλάκιο του με οικιακές μικροσυσκευές, όπως συσκευές μαγειρικής, προσωπικής φροντίδας, κλιματισμού, θέρμανσης κ.λπ..  Μεγάλες προσφορές που φθάνουν μέχρι το -58% για τους online καταναλωτές.   

Με ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις κι άλλες μεγάλες συσκευές της MediaMarkt, ενισχύεται το portfolio του Public Marketplace, μετά από τη συνεργασία που πραγματοποίησαν οι δύο πλευρές στα τέλη του 2019, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο.   Με αφορμή την είσοδο των οικιακών συσκευών της MediaΜarkt στο PublicMarketplace, ξεκλειδώνουν μια σειρά από online προσφορές και προνόμια. Μέσω του Public Marketplace, ο καταναλωτής θα μπορεί να προμηθευτεί online το ψυγείο ή την τηλεόραση που επιθυμεί και να τα παραλάβει στο σπίτι ή το γραφείο του απολαμβάνοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες εγκατάστασης και επέκτασης εγγύησης. 

Εγκαινιάζοντας τη νέα μεγάλη κατηγορία προϊόντων στο Public Marketplace αλλά και τη σημαντική αυτή συνεργασία, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους πελάτες του Public Marketplace προσφορές έως -58% σε κορυφαίες μάρκες, μεταξύ των οποίων Sony, Siemens, Bosch και Juro-Pro.

Όπως αναφέρουν από την εταιρεία, οι πάνω από 50,5 εκατομμύρια καταναλωτές που επισκέπτονται ετησίως το Public.gr, μπορούν πλέον να επιλέξουν από μία online γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προϊόντα μεταξύ των οποίων και κορυφαίες, επώνυμες μάρκες οικιακών συσκευών.

Το Public Marketplace, το 1ο Ελληνικό Marketplace, φιλοξενεί σήμερα πάνω από 220 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέροντας online περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 6 συνολικά μεγάλες εμπορικές κατηγορίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών.

 Σε λιγότερα από 2 χρόνια λειτουργίας, το Public.gr είναι το 1ο marketplace στην Ελλάδα που αλλάζει τα δεδομένα στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα στα ελληνικά καταστήματα να αποκτήσουν το δικό τους shop-in-a-shop και να έρθουν σε επαφή με πάνω από 50,5 εκατομμύρια επισκέπτες σε ετήσια βάση. Τα προσφερόμενα σε αυτή προϊόντα εμπλουτίζονται διαρκώς, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συνεργατών, πάντα με γνώμονα τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

Το δίκτυο καταστημάτων MediaMarkt, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, διαθέτοντας 12 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της χώρας, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα. Το εκτεταμένο δίκτυό της στην Ευρώπη αποτελείται από 1.000 καταστήματα σε 14 χώρες και ανήκει στη MediaMarktSaturn Retail Group, την κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές. 

Υπενθυμίζεται, ότι, η συνεργασία Public-MediaMarkt ανακοινώθηκε στα τέλη του 2019, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η νέα εταιρεία, με συνολικό κύκλο εργασιών που εκτιμάται στα 460 εκατ. ευρώ για το 2019, διαθέτει 67 φυσικά και 4 online καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ενοποιημένη βάση της αριθμεί 100 εκατ. επισκέπτες.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις