Επιχειρήσεις

Cenergy: Στο 71,46% μειώθηκε το ποσοστό της Viohalco μετά την ΑΜΚ

Στο 71,46% μειώθηκε το ποσοστό της Viohalco, στην Cenergy, από 79,78%, μετά την Αύξηση Μετοχιού Κεφαλαίου (ΑΜΚ).

Σύμφωνα την ανακοίνωση της Cenergy Holdings SA στις 18 Οκτωβρίου 2024 η εταιρεία έλαβε γνωστοποίηση σημαντικών συμμετοχών από τη Viohalco SA.

Ως αποτέλεσμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Cenergy Holdings, η ολοκλήρωση της οποίας ανακοινώθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2024, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco στη Cenergy Holdings μειώθηκε και κατήλθε του ορίου του 75%, ήτοι από 79,78% σε 71,46% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Cenergy Holdings (ήτοι 71,43% που κατέχει άμεσα η Viohalco και 0,03% λόγω ιδίων μετοχών της Cenergy Holdings, ελεγχόμενη εταιρεία από τη Viohalco).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη
Η 1η εκδήλωση του ΣΕΛΠΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας του Συνδέσμου
Κώστας Γεράρδος
Υπογράφηκε νέα ΣΣΕ στον κλάδο παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλου-Πάνω από 10,5% οι αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες
Η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας επαναφέρει τη συλλογική διαπραγμάτευση στον πυρήνα της εργασιακής ζωής, αποκαθιστά μισθολογικές ανισότητες και θεσμικά δικαιώματα και ενισχύει τη διαπραγματευτική ισχύ των εργαζομένων.
A worker cuts a metal plate inside an industrial tank manufacturing factory on the outskirts of Ahmedabad, India, January 31, 2025.
Π. Σουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): «Η Βόρεια Ελλάδα μετασχηματίζεται σε ευρωπαϊκό κόμβο υποδομών, ενέργειας και καινοτομίας»
Ο κος Στουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) ανέφερε πως «η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα σήμερα φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν, ως κόμβος μεταφορών, ενέργειας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων
Το λογότυπο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 1