Πέμπτη, 16 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέα εμπλοκή με την Εθνική Τράπεζα – Το ΤΧΣ “απειλεί” με Έκτακτη Συνέλευση

Νέα εμπλοκή με την Εθνική Τράπεζα – Το ΤΧΣ “απειλεί” με Έκτακτη Συνέλευση

Μετά την εκλογή του κ. Τάκη Θωμόπουλο ως νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, φαίνεται πως το θρίλερ δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θωμόπουλος, αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση Προέδρου, απευθυνόμενος προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε «ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη της Εθνικής Τράπεζας και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της για την οικονομία και την κοινωνία.

Λίγη ώρα αργότερα με ανακοίνωσή του το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σαθερότητας αναφέρει πως το ΤΧΣ “σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού του Συμβουλίου εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομαλή συνεργασία μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου είναι καθοριστική”.

Στην ίδια συνεδρίαση ο εκπρόσωπος καταψήφισε την εκλογή του κ. Π. Θωμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ, ενέργεια η οποία συνάδει με προηγούμενη σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε