Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέες συναντήσεις σήμερα με τους θεσμούς – Κρίσιμη ημέρα για το κοινωνικό μέρισμα

Νέες συναντήσεις σήμερα με τους θεσμούς – Κρίσιμη ημέρα για το κοινωνικό μέρισμα
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Τρίτης (24.10.2017) οι νέες συναντήσεις υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης. “Αγκάθι” το κοινωνικό μέρισμα.

Ειδικότερα, με τους επικεφαλής των θεσμών συναντώνται σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος.

Ενέργεια, αναπτυξιακή τράπεζα, εξωδικαστικός συμβιβασμός, αλλά και γενικά η επισκόπηση του προγράμματος είναι τα θέματα των σημερινών συναντήσεων.

“Αγκάθι” το κοινωνικό μέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το κοινωνικό μέρισμα, που θα βρεθεί στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων. Οι εκπρόσωποι των Θεσμών αναμένεται να αποφασίσουν αν θα εγκριθεί η διανομή του. Στην περίπτωση θετικής εξέλιξεις, θα εξεταστούν στη συνέχεια οι λεπτομέρειες για τα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις