Οικονομία

Οργισμένος ο Σταϊκούρας για την δολοφονική επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη

Την απερίφραστη καταδίκη για τη σημερινή αποτρόπαια και βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης την ώρα της εργασίας τους, εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον διοικητή του Μαμάτσειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης της ΔΟΥ Κοζάνης.

Μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Click4more: Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι – Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες στην Κοζάνη

Όπως επισημάνθηκε από το υπουργείο, η πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Καναδάς: Καταργούνται από 1ης Σεπτεμβρίου οι ανταποδοτικοί δασμοί στα εισαγόμενα αμερικανικά προϊόντα – Εξαιρούνται οχήματα, χάλυβας και αλουμίνιο
Με τον τρόπο αυτόν ο Καναδάς ανταποκρίνεται στις εξαιρέσεις που χορήγησε στις αρχές του μήνα η Ουάσινγκτον στα καναδικά προϊόντα
People are silhouetted in front of the Canadian national flag at the Palais des Congres in Montreal, Quebec, Canada October 21, 2019.
ΗΠΑ: Οι δασμοί θα μπορούσαν να μειώσουν το έλλειμα κατά 4 τρισ. δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία
Εάν συνεχιστούν οι αυξήσεις στους δασμούς, τα αυξημένα έσοδα θα συρρικνώσουν τα πρωτογενή ελλείμματα κατά 3,3 τρισ. δολάρια και θα μειώσουν τους τόκους που καταβάλλει η χώρα για το ομοσπονδιακό χρέος της κατά 0,7 τρισ. την επόμενη δεκαετία
ΗΠΑ: Οι δασμοί θα μπορούσαν να μειώσουν το έλλειμα κατά 4 τρισ. δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία