Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ουρές αλλά… με μέτρο – Τα εποχιακά καταστήματα άνοιξαν αλλά ο κόσμος διστάζει (pics)

Ουρές αλλά… με μέτρο – Τα εποχιακά καταστήματα άνοιξαν αλλά ο κόσμος διστάζει (pics)

Ανοιχτά από τις 07:00 σήμερα το πρωί είναι τα εποχιακά καταστήματα, ωστόσο η κίνηση αρχικά ήταν ανύπαρκτη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική.

Οι πολίτες ξεκίνησαν να βγαίνουν στους δρόμους για να ψωνίσουν μετά τις 11:00, όταν και τα πράγματα καλυτέρευσαν, ωστόσο δεν υπήρξε μεγάλη κίνηση αφού ο κόσμος ακόμα διστάζει.

Το newsit.gr βρέθηκε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, συνάντησε πολίτες αλλά και τον ιδιοκτήτη καταστήματος εποχικών προϊόντων κ. Γιώργο Χρονάκη.

“Έχει χαθεί πλέον η σεζόν”

Ο κ. Χρονάκης υποστήριξε πως αν και η σεζόν έχει χαθεί πλέον, καθώς συγκριτικά με τις περασμένες χρονιές έχουν χάσει ήδη ένα μήνα, ελπίζει ότι θα μπορέσει να πιάσει τουλάχιστον 20-30% του περσινού τζίρου μεσα στις επόμενες ημέρες.

Αναφέρει πως οι περισσότεροι πολίτες χρησιμοποίησαν τα περσινά δέντρα και περιορίζονται στο να ψωνίσουν τα απολύτως απαραίτητα και ότι συμπληρωματικό προϊόν χρειάζονται από αυτά που έχουν χαλάσει από την περασμένη χρονιά.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του newsit.gr, τα καταστήματα κάνουν προσπάθεια ώστε και ο κόσμος που είναι μέσα σε αυτά και αυτός που περιμένει να τηρεί τις αποστάσεις – όσο αυτό είναι εφικτό – ενώ όλοι φορούν μάσκα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις