Οικονομία

«Πυρετός» στο υπουργείο Οικονομικών πριν την… μάχη με τους Θεσμούς!

Σύσκεψη προετοιμασίας εν όψει των συναντήσεων με τους επικεφαλής των Θεσμών την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μετείχαν φυσικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ακόμη, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σημειώνεται ότι σήμερα οι επαφές ήταν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Tι σημαίνει για την Ελλάδα η «απεριόριστη» οικονομική στήριξη στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση ΗΠΑ, ΕΕ, Ουκρανίας
Στην κοινή δήλωσή τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναφέρουν πως «δεν πρέπει να τεθούν περιορισμοί στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας»
Τανκ