Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πύργος Πειραιά: Τα deals με το λιανεμπόριο – Το «ντεμπούτο» της αλυσίδας αθλητικών ειδών και η επόμενη έκπληξη

Πύργος Πειραιά: Τα deals με το λιανεμπόριο – Το «ντεμπούτο» της αλυσίδας αθλητικών ειδών και η επόμενη έκπληξη

Σε πόλο έλξης μεγάλων Οίκων του λιανεμπορίου μετατρέπεται ο Πύργος του Πειραιά, καθώς μετά από το ντεμπούτο του βρετανικού κολοσσού JD Sports Fashion Plc, σειρά παίρνουν δημοφιλή ονόματα της μόδας και της εστίασης, με την Inditex να δρομολογεί το μεγαλύτερο κατάστημα Zara της ελληνικής αγοράς.

Τα φώτα στο δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Ελλάδας και πρώτο «πράσινο» Πύργο της χώρας ανάβουν σιγά σιγά. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό ένα εντυπωσιακό κατάστημα JD, μισθώνοντας χώρους συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ. στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου. Η καίρια θέση του Πύργου καθόρισε την απόφαση της αλυσίδας να ανοίξει κατάστημα στον Πύργο Πειραιά όπως εξήγησε ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport.

Καθώς δε, αποτέλεσε το πρώτο εμπορικό κατάστημα που λειτούργησε στον Πύργο, την ημέρα του opening, το κτίριο «ντύθηκε» συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Να σημειωθεί, ότι τα JD Sports αριθμούν πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 38 χώρες.

Οι επόμενες ελεύσεις

Σταδιακά ολόκληρος ο Πύργος θα αποκτήσει «ζωή» και με τις επόμενες ελεύσεις. Εκτός απροόπτου, ο επόμενος όμιλος που θα ανοίξει κατάστημα είναι η Inditex, η οποία μάλιστα ετοιμάζει έκπληξη για τους καταναλωτές της, καθώς έχει σχεδιάσει να ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας Zara επί ελληνικού εδάφους.

Η παρουσία της Inditex θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη στον Πύργο, όπου θα λειτουργήσει κι ένα κατάστημα Zara Home. Η διεθνής αλυσίδα αναμένεται να μισθώσει περισσότερα από 5.700 τ.μ.

Στην λίστα των ονομάτων που θα έχουν παρουσία στον Πύργο Πειραιά προστίθεται το premium γυμναστήριο Athlesis, στους πρώτους ορόφους του κτιρίου, καθώς και η Nice n Easy, η οποία θα δημιουργήσει χώρους εστίασης σε έκταση περίπου 800 τ.μ.

Τέλος να σημειωθεί, ότι στους πάνω ορόφους θα λειτουργούν γραφεία, με την Dialectica να αποτελεί την πρώτη που είχε ανακοινώσει την απόφασή της να μισθώσει 6 από τους 22 ορόφους του Πύργου.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις