Οικονομία

Συντάξεις Μαρτίου ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται οι κύριες και οι επικουρικές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρόγραμμα πληρωμής για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 10ης Φεβρουαρίου 2022.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τις 22 Φλεβάρη.

Αναλυτικά

– Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Χρηματιστήριο Αθηνών: Mε απώλειες 0,15% έκλεισαν οι μετοχές εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωαγορές
Το διεθνές περιβάλλον παρέμεινε επιβαρυμένο μετά την αύξηση των επιτοκίων της ΕΚΤ και τις προειδοποιήσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για παρατεταμένες πληθωριστικές πιέσεις
Χρηματιστήριο Αθηνών: Mε απώλειες 0,15% έκλεισαν οι μετοχές εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωαγορές
Κτηνοτρόφοι: Ανοίγει η πλατφόρμα αποζημιώσεων για 104 φακέλους και περίπου 20.000 θανατωθέντα ζώα
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η ενεργοποίηση για τους πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο, έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι αποφάσεις για ζωοτροφές και κατεστραμμένο γάλα
EUROKINISSI