Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Αναζητά νέο διοικητικό συμβούλιο, θα διαχειριστεί 24 αποκρατικοποιήσεις

Νέα πρόσωπα – μέλη, που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη τριετία αναζητά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). 

Η νέα διοίκηση, μεταξύ άλλων θα κληθεί να διαχειριστεί  24 διαγωνισμούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη.  Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε υποψήφιους που διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα είναι ανοιχτή και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπερταμείο, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΤΑΙΠΕΔ:  «Σκοπός της διαδικασίας αυτής, είναι η αξιολόγηση υποψηφίων με στόχο τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ με συλλογικά μεγάλη και διαφοροποιημένη εμπειρία για την επίτευξη επιτυχημένων συναλλαγών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης του Ταμείου».

Υπενθυμίζεται, ότι από τα καθήκοντα του προέδρου παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό ο Άρης Ξενόφος, αναλαμβάνοντας λίγο αργότερα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον κατασκευαστικό όμιλο Ελλάκτωρ.  Σήμερα, στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης και μη εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Αγγελος Βλάχος και Γιώργος Μαρίνος.

Σχετικά με τους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη, ανάμεσά τους περιλαμβάνεται η επιπλέον πώληση ποσοστού 30% του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, η οποία προσωρινά ανεστάλη λόγω του κορονοϊού, η πώληση των ΔΕΠΑ Εμπορίας και Υποδομών, η αξιοποίηση των λιμανιών Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας και Καβάλας, η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και της Υπόγειας Αποθήκης Φυσικού Αερίου της Καβάλας και άλλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο – Τι ισχύει με 8ωρο και υπερωρίες
Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο Κεραμέως δίδει τη δυνατότητα σε όποιον εργαζόμενο το επιθυμεί να εργαστεί έως 13 ώρες την ημέρα (κατ΄ εξαίρεση) σε έναν εργοδότη με προσαύξηση 40% στην αμοιβή
Group of people, female waitress working at cafe, wearing a protective mask. She is holding a trey with coffee cups 2
Διασπασμένη η ΕΕ απέναντι στους δασμούς Τραμπ – Σενάρια για δύο ταχύτητες ανάλογα με τον κλάδο των εξαγωγών
Σε δύο μπλοκ έχουν χωριστεί οι χώρες της ΕΕ απέναντι στις ΗΠΑ, ενώ δεν αποκλείεται να επιβληθούν αμερικανικοί δασμοί δύο ταχυτήτων ανάλογα με τον κλάδο των εισαγωγών από την ΕΕ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
Σαφάρι της εφορίας σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες – «Όπλα» οι νέες τεχνολογίες και οι αυστηρές ποινές για παραβάτες
Το ελεγκτικό πλέγμα καλύπτει χιλιάδες εποχικές επιχειρήσεις, από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι ταβέρνες, beach bars και παραχωρήσεις παραλιών
Παραλία με ξαπλώστρες 2