Οικονομία

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τέλος προθεσμίας για τις πληρωμές – Μέχρι σήμερα η παράταση

Τελευταία ευκαιρία έχουν οι κάτοχοι οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021, σύμφωνα με την μικρή παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση αφορά και την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως «με σκοπό τη διευκόλυνση των υπόχρεων, παρατείνει μέχρι τη Δευτέρα 1/3/2021 την προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021». 

Από αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου, όποιος δεν θα έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ή όποιος δεν προλάβει να υποβάλλει την ηλεκτρονική δήλωση ακινησίας οχήματος, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που θα είναι ισόποσο των τελών.

Σημειώνεται ότι, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ, όσοι πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας μετά την Παρασκευή που έληξε κανονικά η προθεσμία μπορεί να έχουν ήδη επιβαρυνθεί με το πρόστιμο που είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας. Τα χρήματα όμως αυτά θα τους επιστραφούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
ECOFIN: Στο τραπέζι νέα αλλαγή του Συμφώνου Σταθερότητας με απεριόριστη αύξηση των επενδύσεων και μακρύτερο ορίζοντα μείωσης του χρέους
Στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών σήμερα και αύριο θα βρεθεί μελέτη του think tank Bruegel η οποία προτείνει του Συμφώνου Σταθερότητας
Macro detail of euro currency money banknote: 20 euro
Με πολεμική ατζέντα η κατεπείγουσα σύνοδος των ηγετών της ΕΕ – Στο επίκεντρο της η οικονομική στήριξη της ανατολικής αμυντικής πτέρυγας
Ο Αντόνιο Κόστα θέτει ζήτημα σε σχέση με το πώς μπορεί η ΕΕ να χρησιμοποιήσει τα προγράμματά της για να υποστηρίξει τα κράτη μέλη μας στην «Ανατολική πλευρά»
Τανκ