Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Το νέο υπερσύγχρονο Lidl στον Νέο Κόσμο άνοιξε και σας περιμένει

Το νέο υπερσύγχρονο Lidl στον Νέο Κόσμο άνοιξε και σας περιμένει

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το σούπερ μάρκετ της επιλογής σου να βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου. Σκέψου να έχεις δυο! 

Κάπως έτσι… χαρούμενοι αισθάνονται στις τελευταίες μέρες όσοι μένουν στον Νέο Κόσμο και ιδιαίτερα κοντά στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Ευδόξου.

Γιατί εκεί άνοιξε το δεύτερο, υπερσύγχρονο, κατάστημα Lidl στην περιοχή! Ένας χώρος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πόλης και των καταναλωτών.

Το νέο διώροφο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του πριν από μερικές μέρες και προστέθηκε στη λίστα των σούπερ μάρκετ της Lidl, η οποία πλέον «μετρά» 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού.

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο δύο επιπέδων  1.421 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης -εκ των οποίων οι 34 στο υπόγειο- καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Η πρόσβαση στο κατάστημα από το πάρκινγκ αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους και ασανσέρ, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος.

Με το νέο κατάστημα, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής σε ένα ολοκαίνουργιο και ελκυστικό περιβάλλον, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. 

Με το νέο της κατάστημα, η Lidl Ελλάς δεν ανταποκρίνεται μόνο στις ανάγκες των καταναλωτών για νέα, σύγχρονα, καταστήματα. Δημιουργεί, συγχρόνως, και νέες θέσεις εργασίας και παραμένει πιστή στην προσπάθειά της στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Και στο νέο, υπερσύγχρονο κατάστημά της, η Lidl Ελλάς διαθέτει (και εμπλουτίζει συνεχώς) υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, με τους πελάτες της να έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Με αυτόν τον τρόπο, η Lidl Ελλάς παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις