Οικονομία

Το πετρέλαιο κάνει «άλμα» σχεδόν 5%

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τις απανωτές πτώσεις τις προηγούμενες ημέρες, η τιμή στο πετρέλαιο ανεβαίνει ξανά, με άλμα περίπου 5%.

Συγκεκριμένα, η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου μπρεντ κατέγραψε σήμερα άλμα περίπου 5%, μετά και την είδηση πως το Κρεμλίνο απέρριψε την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου που ζητά από τη Ρωσία να τερματίσει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Στις 12:10 ώρα Ελλάδας, το βαρέλι του μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας ενισχύθηκε κατά 4,90% στα 102,82 δολάρια, ενώ αυτό του αμερικανικού αργού (WTI) σημείωσε άνοδο 4,83% στα 99,63 δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Το 65% της ΕΛΒΙΖ Α.Ε. στην ουγγρική UBM Group
Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους αγροδιατροφής της Ουγγαρίας απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών σε μια από τις ιστορικότερες ελληνικές βιομηχανίες ζωοτροφών
Farm cows indoor in the shed