Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βιολογικό Χωριό: Δυναμική ανάπτυξη των βιολογικών προϊόντων, νέα σημεία πώλησης

Βιολογικό Χωριό: Δυναμική ανάπτυξη των βιολογικών προϊόντων, νέα σημεία πώλησης

Έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου της δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Βιολογικό Χωριό, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξητική τάση που σημειώνει η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο Μαρούσι, το 12ο της αλυσίδας. «Το 2020 βρίσκει το Βιολογικό Χωριό σε δημιουργική πορεία ανάπτυξης» δηλώνει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Γιάννης Δεληκάρης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων που λειτουργεί στην Ελλάδα, η φιλοσοφία της οποίας είναι να παρέχει τη μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών τροφίμων σε έναν καλαίσθητο κι οργανωμένο χώρο που συνδυάζει την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, ώστε να δημιουργεί μία ευχάριστη εμπειρία αγοράς στον καταναλωτή.

Το νέο κατάστημα Βιολογικό Χωριό του Αμαρουσίου, περιλαμβάνει διευρυμένη γκάμα βιολογικών τροφίμων (όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, όσπρια, ζυμαρικά κτλ ), αλλά και μεγάλη ποικιλία σε είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης. Εκτός αυτών, παρέχει και στους πιο απαιτητικούς πελάτες προϊόντα ειδικής διατροφής (vegan, gluten free, sugar free), υπερτροφές, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα διεθνούς κουζίνας.  Επιπλέον, λειτουργεί βιολογικό κρεοπωλείο με πιστοποιημένα, ελληνικά, εκλεκτής ποιότητας βιολογικά κρέατα, ενώ από το Σεπτέμβριο θα λειτουργεί Organic Bar με ολόφρεσκους χυμούς, smoothies και πολλά healthy snacks.   Εκτός από τις αγορές στο φυσικό κατάστημα, δίνει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του e-shop, ενώ παρέχει και υπηρεσίες delivery.

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Μαρούσι, ο κ. Γ. Δεληκάρης, τόνισε ότι: «Η αποστολή του Βιολογικού Χωριού είναι η παροχή υγιεινών βιολογικών τροφίμων σε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές. Η υποστήριξη της υγείας όλων των ανθρώπων αλλά και η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του πλανήτη μας αποτελεί βασική αξία για τον όμιλό μας. Πρώτιστο μέλημα του Βιολογικού Χωριού είναι να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής του αλλά και στο φυσικό περιβάλλον». 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις