Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Υπέρ της εξυγίανσης ομολογιούχοι και εργαζόμενοι της Folli Follie

Υπέρ της εξυγίανσης ομολογιούχοι και εργαζόμενοι της Folli Follie
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα το αίτημα της Folli Follie για την επικύρωση του σχεδίου εξυγίανσης στο οποίο έχουν συμφωνήσει οι πιστωτές της.

Υπέρ του σχεδίου εξυγίανσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τάχθηκαν οι ομολογιούχοι, οι εργαζόμενοι και το σωματείο της εταιρείας καθώς επίσης και 46 από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Factory Outlet.

Οι φορείς του Δημόσιου και η Εφορία επέλεξαν να απέχουν από την εκδίκαση, ενώ ο ΕΦΚΑ, μέσω των εκπροσώπων του, παρενέβη και ζήτησε να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Κατά του σχεδίου εξυγίανσης τάχθηκε ο βασικός μέτοχος, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος διά των νομικών εκπροσώπων του ζήτησε να απορριφθεί η αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας. Είχε προηγηθεί αίτημά του για αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία δεν έγινε δεκτή από την έδρα του δικαστηρίου.

Πηγές της Folli Follie εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την παραπάνω εξέλιξη και δηλώνουν αισιόδοξες για την τελική απόφαση η οποία αναμένεται να εκδοθεί μέσα σε διάστημα μερικών μηνών (περίπου 4 μήνες).

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις