Οικονομία

ΥΠΟΙΚ: Δεν έγινε καμία διάσκεψη με τους Θεσμούς

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα διευκρινίζεται ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε τέτοιου είδους τηλεδιάσκεψη ή τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με εκπροσώπους των Θεσμών.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών η μόνη επαφή που είχε μαζί τους ήταν στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist πριν δύο εβδομάδες στην Αθήνα, η οποία και δημοσιοποιήθηκε. Επίσης διευκρινίζεται πως η σχέση και το κλίμα με τους εταίρους μας διαπνέονται από την συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Ρεκόρ στις αρνητικές τιμές ρεύματος στην Ευρώπη το 2025
Η Γερμανία κατέγραψε 573 ώρες αρνητικών τιμών μέσα στο 2025, σημειώνοντας αύξηση 25% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και αντίστοιχα η Ισπανία όπου οι αρνητικές τιμές εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2024 οι ώρες με τιμές κάτω από το μηδέν διπλασιάστηκαν
Increase or rising in electricity prices on the world market. Photovoltaic power station with double exposure of digital financial chart graphs and stock market.Green energy in full development.