Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Άκομψο προς τον Παυλόπουλο το timing της ανακοίνωσης Μητσοτάκη

Άκομψο προς τον Παυλόπουλο το timing της ανακοίνωσης Μητσοτάκη

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη προσβολή από αυτή που υπέστη χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τον πρωθυπουργό; Μάλλον όχι.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε την πρόθεση του να είναι υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας η κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Την ίδια ώρα ο Προκόπης Παυλόπουλος έδινε στην Λέσχη Αξιωματικών τα βραβεία Μπότση σε δημοσιογράφους που διακρίθηκαν για την δουλειά τους, παρουσία πολλών πολιτικών και οικονομικών  παραγόντων.

Ξαφνικά μέσα στην αίθουσα και ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν στο βήμα επικράτησε ένα μικρό σούσουρο και μετά μια εμφανή αμηχανία στα πρόσωπα των παρευρισκομένων.

Οι περισσότεροι είχαν δει στα κινητά τους την πρόταση του πρωθυπουργού για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Λίγη ώρα αργότερα ο Προκόπης Παυλόπουλος επικαλέστηκε το ταξίδι του στο εξωτερικό και αποχώρησε από την αίθουσα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες σχολίαζαν την αμήχανη στιγμή του Προκόπη Παυλόπουλου. Βουλευτές της ΝΔ δεν έκρυβαν μάλιστα την ενόχληση τους για την προσβολή που επιφύλαξε ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ήταν γνωστό σε όλους ότι στις 7 το απόγευμα ο Πρόεδρος θα βρισκόταν σε αυτή την εκδήλωση.

Τελικά μερικές φορές η σημειολογία και το τάιμινγκ μπορεί να επηρεάσουν καταστάσεις  περισσότερο και από την ίδια την απόφαση, όσο και εντυπωσιακή και είναι αυτή…

Γνώμη Τελευταίες ειδήσεις