Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Αλήθειες και ψέματα για το… πολύχρωμο βανάκι, που αρπάζει Ελληνόπουλα!

Αλήθειες και ψέματα για το… πολύχρωμο βανάκι, που αρπάζει Ελληνόπουλα!
Intime News (αρχείο)

Αλήθειες και ψέματα για το μαύρο, ενίοτε και λευκό, ή μπλε, ή γαλάζιο με… ζωγραφισμένα ελεφαντάκια βανάκι, που αρπάζει Ελληνόπουλα από την μια άκρη της χώρας στην άλλη, σκορπώντας πανικό και τρόμο στους γονείς, οι οποίοι είναι έτοιμοι να πιστέψουν κάθε τι παράλογο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, αυτό το… πολύχρωμο βανάκι, οδηγούμενο βέβαια από αλλοδαπούς και μάλιστα παράνομους, έχει αρπάξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά από τον Έβρο μέχρι και το Γαϊδουρονήσι, ανοιχτά της Κρήτης και κανείς δεν έχει αναρωτηθεί πώς διάβολο δεν έχουμε ξεμείνει από παιδιά στην Ελλάδα, λόγω της συχνής εμφάνισης του μυστήριου οχήματος με τους αδίστακτους ξένους, που πουλάνε τα όργανα των Ελληνόπουλων, ένας Θεός ξέρει σε ποιους.

Επίσης, είναι να απορεί κανείς πώς δεν έχει ξεσηκωθεί σάλος στα ΜΜΕ από τις δεκάδες χιλιάδες αρπαγές Ελληνόπουλων ανά την Ελλάδα, εκτός και εάν πρόκειται για επίσης “λαδωμένους” δημοσιογράφους, οι οποίοι αποκρύπτουν την είδηση τεχνηέντως, προκειμένου να κάνουν κακό στους Έλληνες, καθώς αυτοί οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι ανθέλληνες και ελέγχονται από μυστικές οργανώσεις εξωγήινων αντίχριστων, όπως γράφουν συχνά – πυκνά ακροδεξιές και νεοναζιστικές ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Παρ’ όλα αυτά και τις σχεδόν καθημερινές αρπαγές παιδιών ανά την Ελλάδα, οι Αστυνομικές Αρχές κάθονται με τα… χέρια σταυρωμένα, χωρίς να κάνουν τίποτε μπροστά σε αυτόν τον… εθνικό αφανισμό της νεολαίας μας, που μάλλον μπορεί να είναι έργο Μουσουλμάνων τρομοκρατών, μυστικών παραθρησκευτικών οργανώσεων και βέβαια Εβραιομασόνων που θέλουν να αφανίσουν το Ελληνικό έθνος το Νέον …το Νεοελληνικό.

Πού είναι, όμως, η αλήθεια και πού το ψέμα;

Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη. Πουθενά και σε κανένα αστυνομικό Τμήμα της χώρας δεν υπάρχει καταγγελία για αρπαγή παιδιού από το πολύχρωμο βαν. Εκτός από μερικές περιπτώσεις που είναι μετρημένες στα δάχτυλα και αφορούν απόπειρες και το παρ’ ολίγον ανήλικο θύμα των αλλοδαπών που οδηγούν το βαν, ω του θαύματος ομολόγησε τελικά στους Αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση, πως είχε σκαρφιστεί αυτή την ιστορία – που άλλωστε είχε δει στο διαδίκτυο – προκειμένου να γλυτώσει το διαγώνισμα που δεν είχε διαβάσει, ή την κατσάδα για τους κακούς βαθμούς ακόμα και για την ζημιά που είχε κάνει και αποκαλύφθηκε από τους γονείς του. Άλλο έτερον ουδέν!

Μόλις την Τρίτη (1.10.2019) μάλιστα έκανε το γύρο του διαδικτύου μια είδηση για τα Κάτω Πατήσια, όπου ένας 13χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τους επιβαίνοντες στο μαύρο – αυτή την φορά – βαν και μάλιστα του έβγαλαν σουγιά, πλην, όμως, ο μικρός και επειδή ήταν στα πόδια γρήγορος… κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό στους γονείς του και αυτοί με την σειρά τους στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η είδηση.

Πού είναι όμως η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι μία. Πουθενά και σε κανένα Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου των Αθηνών, πόσο μάλλον στο Α/Τ Πατησίων, δεν υπάρχει ουδεμία καταγγελία έστω και προφορική για απόπειρα αρπαγής 13χρονου μαθητή και μάλιστα έξω από το σχολείο του.

Όλα τ’ άλλα είναι απλά ροζ ελεφαντάκια ζωγραφισμένα σε πολύχρωμα βαν, καθ’ όλα ύποπτα λόγω χρώματος για να κάνουμε και λίγο χιούμορ διότι είμεθα και γονείς…

Γνώμη Τελευταίες ειδήσεις