Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ένα … κουταβάκι αξίας 1.440.000 ευρώ!

φωτο Daily Mail
φωτο Daily Mail

Είναι νεόπλουτοι και δεν το κρύβουν. Κάνουν τα πάντα για να επιδειχθούν και κάνουν και κάποιους άλλους πλούσιους…Το σήμα κατατεθέν κάθε ζάμπλουτου Κινέζου είναι πλέον το Θιβετιανό Μαστίφ και κάπως έτσι οι μεγιστάνες της Κίνας δεν διστάζουν να ανεβάσουν στα ύψη τις τιμές των σκύλων... Μόλις σήμερα μάθαμε ότι για ένα κουτάβι δόθηκαν 1,44 εκατομμύρια ευρώ.

Η πώληση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα και μάλλον κάνει το κουτάβι τον πιο ακριβό σκύλο του κόσμου αφού ως τώρα οι πωλήσεις καθαρόαιμων Θιβετιανών Μαστίφ κυμαίνονταν από 800.000 ως και 1.400.000 δολάρια.

Πρόκειται για ένα κουτάβι ενός έτους που ζυγίζει ήδη 90 κιλά και πουλήθηκε κατά την έκθεση πολυτελών κατοικίδιων που γίνεται στην Κίνα στην ανατολική επαρχία Σεζιάνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Qianjiang Evening News.

Ο αγοραστής του φέρεται ότι είναι ένας 56χρονος που θέλει να γίνει κι ο ίδιος εκτροφέας σκύλων,βλέποντας προφανώς πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα.

Τα Θιβετιανά Μαστιφ είναι γνωστά γιον όγκο αλλά και τη μαχητικότητά τους είναι μεγάλα και εντυπωσιακά σκυλιά που δεν διστάζουν να τα βάλουν ακόμη και με τίγρεις.

Για τους πλούσιους Κινέζους αποτελούν … μασκότ και έτσι μέσα σε λίγα χρόνια οι τιμές εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Διαβάστε επίσης:
Το ανάποδο… σπίτι! Μια τουριστική ατραξιόν (ΦΩΤΟ)

Αντε και στη Νικολούλη! Ζήτησαν βοήθεια από τον Γιούρι Γκέλερ να βρεί την χαμένη πτήση!

Στις πιο… selfie πόλεις του κόσμου Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αυτό θα πει… έμπνευση! Βγάζει ΦΩΤΟ με πράγματα που της πετάνε στο κεφάλι!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε