Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Θέλουν να χτίσουν “κάθετη πόλη” στο κέντρο του Λονδίνου – Δείτε το φιλόδοξο σχέδιο (φωτό)

Θέλουν να χτίσουν “κάθετη πόλη” στο κέντρο του Λονδίνου – Δείτε το φιλόδοξο σχέδιο (φωτό)

Το “Endless City” θα φτάνει τα 300 μέτρα ύψος, και θα διαθέτει το δικό του… οικοσύστημα! Γραφεία εταιριών, καταστήματα, διαμερίσματα, κινηματογράφοι αλλά και θεματικά πάρκα τεχνολογίας στα σχέδια της εταιρίας.

Αυτό είναι το ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο για μία… κάθετη πόλη στην καρδιά του Λονδίνου. Σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αυτό τεράστιο κτίριο θα μπορούσε μελλοντικά να φιλοξενεί μία ολόκληρη πόλη!

Με το δικό του οικοσύστημα, εκατοντάδες καταστήματα, γραφεία, διαμερίσματα και μεγάλα πάρκα ψυχαγωγίας για … μικρούς και μεγάλους, αυτή η κάθετη πόλη αποτελεί μία αξιόπιστη πρόταση για την πόλη του μέλλοντος.

Δεκάδες αρχιτέκτονες που δουλεύουν πάνω στο σχετικό σχέδιο εκτιμούν ότι αυτός ο ουρανοξύστης θα μπορούσε να δώσει λύση στο πρόβλημα “χώρου” στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Με την τεχνική της κάθετης δόμησης, με υπόγεια πάρκινγκ μέχρι και ξεχωριστούς ορόφους με διαφορετικά θεματικά πάρκα ψυχαγωγίας, η εταιρία SURE Architecture καταθέτει τη δική της πρόταση για την πόλη του μέλλοντος.

Αν και το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται ακόμη στα… χαρτιά, η εταιρία έχει εντοπίσει και συγκεκριμένες τοποθεσίες στο Λονδίνο που θα μπρούσαν να φιλοξενήσουν τον ουρανοξύστη.
 
 
Διαβάστε επίσης:




Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε