Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Euro 2016 – Έρευνα: Με τους οπαδούς ποιάς εθνικότητας θα κερατώνατε τον σύζυγό σας;

Euro 2016 – Έρευνα: Με τους οπαδούς ποιάς εθνικότητας θα κερατώνατε τον σύζυγό σας;

– Μόλις το 67% των γυναικών απολαμβάνουν τον ίδιο τον αγώνα, οι υπόλοιπες απλά κοιτάζουν τους όμορφους οπαδούς
– Οι Σουηδοί φίλαθλοι ψηφίστηκαν παμψηφεί οι πιο ελκυστικοί, ενώ ακολουθούν οι Ισπανοί και οι Γερμανοί
– Οι διοργανωτές Γάλλοι βρέθηκαν στην έβδομη θέση της δεκάδας των χωρών με τους πιο ωραίους φιλάθλους

Κι όμως υπάρχουν και τέτοιες δημοσκοπήσεις. Και μάλιστα με μεγάλο δείγμα! Η δημοσκόπηση έγινε από την VictoriaMilan μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που θέλουν να απατήσουν το ταίρι τους! Ρωτήθηκαν 7.942 γυναίκες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Οι γυναίκες πήραν θέση και ψήφισαν με τους φιλάθλους ποιας από τις 24 χώρες θα ήθελαν να κάνουν δεσμό αλλά και στο αν πραγματικά τους αρέσει το ποδόσφαιρο.

Το 67% των γυναικών ενδιαφέρονται για το ίδιο το παιχνίδι, αλλά το βλέπουν έτσι και αλλιώς, όχι για τους παίκτες, αλλά για τους φιλάθλους.

Οι Σουηδία με τους ψηλούς (1,685 ψήφοι), ξανθούς γαλανομάτηδες φιλάθλους με τους καλούς τρόπους βρέθηκε στην πρώτη θέση. Οι ισπανοί φίλαθλοι ψηφίστηκαν οι δεύτεροι πιο σέξυ (1,245 ψήφοι). Είναι γνωστοί για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο τους και οι γυναίκες εύκολα φαντάζονται πως μεταφράζεται αυτό το πάθος όταν από το γήπεδο βρεθούν στην κρεβατοκάμαρα.

Οι γερμανοί φίλαθλοι βρέθηκαν στην τρίτη θέση (1,211 ψήφοι). Η οργάνωση, η τέλεια εικόνα, η αφοσίωση και η προσήλωσή τους επιτρέπουν στις γυναίκες να θεωρήσουν ότι πρόκειται για εραστές που αναλαμβάνουν τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα, και είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τέλεια αποτελέσματα.

Οι ιταλοί φίλαθλοι εξιτάρουν τις γυναίκες σε όλη την Ευρώπη με την επιμελώς ατημέλητη εμφάνισή τους, την άριστη αίσθηση της μόδας και τη γενικότερη γοητεία τους. Ψηφίστηκαν ως οι τέταρτοι πιο ελκυστικοί φίλαθλοι για να κάνει κανείς δεσμό μαζί τους. Ίσως ακόμα και να σας ετοιμάσουν δείπνο μετά.

Οι Άγγλοι είναι στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους ιδανικούς φιλάθλους για μια ερωτική συνεύρεση. 

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan, ο κ. Sigurd Vedal, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο σαφώς ξυπνάει πρωτόγονα συναισθήματα στους άντρες και οι γυναίκες το βρίσκουν ελκυστικό.

«Το ωμό πάθος και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων είναι ιδιαίτερα ερεθιστικά για τις γυναίκες. Βλέπουν συναισθήματα, οργή, αγάπη και πάθος, όλα σε έναν αγώνα… κα θέλουν τα δουν πως μεταφράζονται αυτά τα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση», δήλωσε ο κ. Vedal.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Συμμετοχή: 7.942 γυναίκες μέλη της Victoria Milan

#1 Σουηδοί (1,685 ψήφοι)
#2 Ισπανοί (1,245 ψήφοι)
#3 Γερμανοί (1,211 ψήφοι)
#4 Ιταλοί (948 ψήφοι)
#5 Άγγλοι (745 ψήφοι)
#6 Πορτογάλοι (564 ψήφοι)
#7 Γάλλοι (425 ψήφοι)
#8 Αυστριακοί (315 ψήφοι)
#9 Βέλγοι (215 ψήφοι)
#10 Τούρκοι (112 ψήφοι)

*Υπόλοιπες χώρες (477 ψήφοι)

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε