Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Άλλαξε η ζωή του! Έκανε επέμβαση ο 20χρονος με το μεγαλύτερο πέος [vid]

Άλλαξε η ζωή του! Έκανε επέμβαση ο 20χρονος με το μεγαλύτερο πέος [vid]

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επέμβαση, το πέος του 20χρονου Horace Owiti Opiyo συνέχισε να μεγαλώνει. Τα γεννητικά του όργανα είχαν φτάσει το 1 μέτρο και ζύγιζαν 5 κιλά.

Ο 20χρονος Horace Owiti Opiyo υποβλήθηκε σε σωτήρια χειρουργική επέμβαση για να μειώσει το μέγεθος στο πέος και τους όρχεις του. Ήταν to 2006 που παρατήρησε μια κύστη στα γεννητικά του όργανα και ένα χρόνο αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κύστη ωστόσο επανεμφανίστηκε και συνέχιζε να μεγαλώνει, με τους όρχεις του να είναι 20 φορές μεγαλύτεροι από το μέσο μέγεθος. Το πέος του είχε φτάσει το 1 μέτρο και ζύγιζε 5 κιλά.

Αργότερα διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση, κάτι που μπορεί να προκληθεί από τσίμπημα κουνουπιού. Είχε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει και εγκατέλειψε το σχολείο. Ο 20χρονος από την Κένυα δεν μπορούσε να ζήσει πλέον μια φυσιολογική ζωή.

Χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει οικονομικά σε μια νέα επέμβαση, ο Horace Owiti Opiyo προσπάθησε θεραπείες με βότανα χωρίς επιτυχία. Μόνο όταν η ιστορία του έγινε γνωστή στα social media πήρε τη βοήθεια που είχε τόσο ανάγκη.

Το πέος του έφτασε το 1 μέτρο – Ζύγιζε 5 κιλά

“Ξεκίνησε σαν κάτι πολύ μικρό. Τότε ήταν στο μέγεθος της γροθιάς μου. Απλά συνέχιζε να μεγαλώνει”. Η κατάστασή του σήμαινε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο καθώς δεν μπορούσε να ντυθεί ή να περπατήσει καλά. Ενώ δεν έλειπε και το κάζο από τους συμμαθητές του.

Άρχισε έτσι να περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την αδερφή του Eliza και τη γιαγιά του Salina. Οι γονείς του πέθαναν όταν ήταν 5 ετών. “Είπα στη γιαγιά μου ότι μολύνθηκα από μια ασθένεια αλλά δεν είμαι σίγουρος τι είναι. Θα μπορούσε να είναι κατάρα. Ήξερα ότι δεν ήταν έργο του Θεού, αλλά του διαβόλου”.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει, ο γείτονάς του Duncan Otieno μοιράστηκε την ιστορία του με φωτογραφίες στο facebook. Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και η γυναίκα του κυβερνήτη του νομού Kimusu, Olivia Ranguma, ζήτησε να πάει γιατρός για να εκτιμήσει την κατάστασή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Jaramogioginga Odinga εξέτασαν τον 20χρονο και διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να μειώσει το μέγεθος και να ανακατασκευάσουν το πέος του ώστε να είναι λειτουργικό. Οι επεμβάσεις ήταν πετυχημένες και άλλαξε τη ζωή του νεαρού από την Κένυα.

“Όταν σηκώθηκα εντυπωσιάστηκα που το σώμα μου ήταν τόσο ελαφρύ. Είχε φύγει όλο το βάρος. Πλέον κολυμπώ. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά κοντά στο νερό εξαιτίας του βάρους. Τώρα μπορώ να τρέξω και να παίξω ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι ελεύθερος! Προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο να “χτίσω” τον εαυτό μου και να παντρευτώ. Το επόμενο βήμα όμως είναι να σπουδάσω. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον”.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις