Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Σκότωσε τη 14χρονη αδερφή της σε τροχαίο – Μετέδιδε live στο Instagram! [vid]

Ανατριχιαστικό βίντεο! Σκότωσε τη 14χρονη αδερφή της σε τροχαίο – Μετέδιδε live στο Instagram! [vid]

Χειροπέδες στη 18χρονη Obdulia Sanchez μετά το τροχαίο που σκότωσε τη 14χρονη αδερφή της την Παρασκευή. Μετέδιδε live στο Instagram τη στιγμή του φονικού δυστυχήματος και το τρομακτικό επακόλουθο.

Η Obdulia Sanchez τραγουδούσε και άκουγε μουσική ενώ οδηγούσε έχοντας στο αυτοκίνητο την αδερφή της και ένα ακόμα 14χρονο κορίτσι στα πίσω καθίσματα. Όταν το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου ακούγονται στο βίντεο τα ουρλιαχτά ενώ η Obdulia προσπαθούσε να το επαναφέρει.

Μετά από την τρελή κούρσα το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε φράχτη και αναποδογύρισε. Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωση πως οι δύο 14χρονες στα πίσω καθίσματα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας και πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Το βίντεο στο Instagram κόβεται ενώ η Obdulia θρηνεί για την αδερφή της Jacqueline Sanchez που σβήνει στην άσφαλτο. “Η αδερφή μου πεθαίνει. Κοιτάξτε” ακούγεται να λέει η 18χρονη κάνοντας πλάνο στο ματωμένο κεφάλι της αδερφής της. “Αγαπώ την αδερφή μου μέχρι θανάτου. Δεν με νοιάζει τίποτα”.

Η άλλη 14χρονη που τραυματίστηκε στο μοιραίο τροχαίο φαίνεται να προσπαθεί να κάνει σήμα για βοήθεια. “Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελα να μας συμβεί αλλά συνέβη. Jacqueline σε παρακαλώ ξύπνα. Σκότωσα την αδερφή μου, εντάξει; Ξέρω ότι θα πάω ισόβια”. Η 18χρονη μεταφέρθηκε τη φυλακή με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρρεια και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, με συγγενικό πρόσωπο να δηλώνει πως θα γιόρταζε την Quinceanera την Κυριακή.

Πηγή: Nydailynews

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε