Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απάτη ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο [vid]

Απάτη ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο [vid]

Ο γιατρός που εξέτασε τον άντρα που ισχυριζόταν πως έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο τον ξεμπρόστιασε ως απατεώνα.

Ο ακτινολόγος Dr Jesus Pablo Gil Muro έκανε ακτινογραφία στον Roberto Esquivel Cabrera που υποστήριζε πως το πέος του είναι 48 εκατοστά. Αρνούνταν να αφαιρέσει τους επιδέσμους που φορούσε στο πέος του και να αφήσει τον γιατρό να τον εξετάσει.

“Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ακροποσθία. Φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Αλλά το ίδιο το πέος είναι περίπου 16 με 18 εκατοστά. Ο υπόλοιπος ιστός που βρέθηκε εκεί είναι μόνο ακροπροσθία, αιμοφόρα αγγεία και φλεγμονή του δέρματος. Ήταν εμμονικός με το μέγεθος του πέους του”.

Ο άντρας με το δεύτερο μεγαλύτερο πέος στον κόσμο και συγκεκριμένα 34,29 εκατοστά είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του. Ο Jonah Falcon υποστήριζε πως ο Cabrera έλεγε ψέματα. Ανέφερε μάλιστα ότι o Cabrera χρησιμοποιούσε βάρη για να επιμηκύνει τον ανδρισμό του.

Ο 55χρονος από το Saltillo στο Μεξικό κρέμαγε βάρη από το πέος του σε όλη του τη ζωή για να αυξήσει το μέγεθος του πέους του. Του είχε γίνει μάλιστα πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές ταινίες. Τον περασμένο μήνα αποκάλυψε πως παίρνει παροχές για να μπορέσει να ζήσει ενώ προσπαθούσε να βρει λύση στο πρόβλημά του.

“Δεν μπορώ να φορέσω στολή όπως όλοι σε μια εταιρεία και δεν μπορώ να κάτσω στα γόνατα. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείς σκέφτονται αρνητικά για μένα. Μου λένε ότι θα μου τηλεφωνήσουν και δεν το κάνουν ποτέ”.

Η αμφισβήτηση από τον κάτοχο του ρεκόρ

Είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν έσπασε το ανεπίσημο παγκόσμιο ρεκόρ που είχε ο ηθοποιός Jonah Falcon. Το πέος του έχει προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος επειδή δεν φεύγουν όλα τα ούρα λόγω της ακροποσθίας. Δεν μπορεί επίσης να κοιμηθεί μπρούμυτα και πρέπει να τυλίγει με επιδέσμους το πέος του και να το βάζει σε μαξιλάρι.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αρνείται να κάνει επέμβαση μείωσης καθώς θέλει το “δώρο” του να αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. “Θα ήθελα να είμαι στο Βιβλίο Γκίνες αλλά δεν αναγνωρίζουν αυτό το ρεκόρ. Είμαι διάσημος επειδή έχω το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος με το πέος μου. Ξέρω ότι κανείς δεν έχει το μέγεθος που έχω”.

Ο γιατρός του ανέφερε ότι τον έχουν συμβουλεύσει να κάνει χειρουργείο ώστε να μπορεί να ζήσει φυσιολογική ζωή και να κάνει παιδιά. “Δεν το δέχεται. Προτιμά να έχει μεγαλύτερο πέος από τον υπόλοιπο λαό”, τόνισε ο Dr Jesus David Salazar Gonzalez.

Πηγή: Metro

Plus Τελευταίες ειδήσεις