Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Διάσημη πορνοστάρ διαμαρτύρεται για το υποχρεωτικό προφυλακτικό στις ερωτικές ταινίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Καμπάνια ενημέρωσης ενάντια στο νέο μέτρο που θα υποχρεώνει τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, έχει αρχίσει διάσημη πορνοστάρ. Το μέτρο θα έρθει προς ψήφιση στην Καλιφόρνια το Νοέμβριο.

Η Tasha Reign τονίζει στην καμπάνια ενημέρωσης πως ο νόμος παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα περιορίζει την καλλιτεχνική της ελευθερία. “Κάνω πράξεις όπου κυριολεκτικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό, είτε αυτό είναι πρωκτικό, είτε πρόκειται για διπλή διείσδυση, είτε πρόκειται για πολλαπλές ” λέει η 27χρονη στην εφημερίδα “Guardian” και προσθέσει: “Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα κάνω μια σκηνή με ομαδικό σεξ έτσι”.  

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πορνοστάρ, υπάρχουν επίσης πολλά υλικοτεχνικά εμπόδια για το μέτρο, όπως το πώς θα εξασφαλιστεί ότι το ίδιο προφυλακτικό δεν θα βρεθεί μέσα σε περισσότερες από μία πρωταγωνίστριες; Μερικά άλλα θέματα που θέτει έχουν να κάνουν με το πώς θα αλλάζουν προφυλακτικά οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των σκηνών και τι θα γίνεται όταν την ώρα ενός γυρίσματος ένα προφυλακτικά σπάσει. “Το μεγαλύτερο ζήτημα για μένα είναι ότι ανοίγει το δρόμο περιορισμού διάθεσης του σώματός μου. Μισώ την ιδέα ότι κάποιος άνθρωπος πρόκειται να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω” αναφέρει.  

ΠΗΓΗ: GUARDIAN
 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε