Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Έφοδος σε πάρτι οργίων στην Ταϊλάνδη [vid]

Έφοδος σε πάρτι οργίων στην Ταϊλάνδη [vid]

Εκατοντάδες δυτικοί βρίσκονταν στο πάρτι οργίων σε ξενοδοχέιο στην Πατάγια όπου έκανε έφοδος η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η έφοδος των αστυνομικών στο πάρτι οργίων έριξε φως στο εμπόριο σεξ που γίνεται στην Ταϊλάνδη. Από βίντεο που τραβήχτηκαν τη στιγμή της εφόδου των αρχών το βράδυ του Σαββάτου δίνεται μια αποκαλυπτική ματιά σε όσα συμβαίνουν στη χώρα.

Σε μια χώρα όπου τουρίστες από Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία ταξιδεύουν για το σεξ. Η επιδρομή των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στην Πατάγια που συχνά αναφέρεται ως η πρωτεύουσα του σεξ στον κόσμο και είναι γνωστή για την πορνεία.

Η Ταϊλάνδη προσπάθησε και απέτυχε να απαγορεύσει το περίφημο εμπόριο του σεξ. Η πορνεία είναι παράνομη αλλά αγνοούν παντελώς τον νόμο.

Οι εικόνες δείχνουν νέες γυναίκες να κάνουν pole dancing μέσα στα μπαρ ενώ άλλες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον δρόμο.

Αποτυπώνουν την τεράστια έκταση του εμπορίου του σεξ, με τους άντρες να πληρώνουν τις γυναίκες που πουλάνε τον εαυτό τους σαν ένα κομμάτι κρέας.

Λουκέτο μετά το πάρτι οργίων στο ξενοδοχείο

Στους κεντρικούς δρόμους με τα κόκκινα φανάρια οι φωτεινές επιγραφές αναβοσβήνουν έξω από τα μπαρ, στέλνοντας δελεαστικά μηνύματα με ονόματα όπως Dream Bar και Wildcats.

Το εμπόριο του σεξ είναι από τα πιο κερδοφόρα στην πόλη και ο βασικός λόγος που συρρέουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο στην Πατάγια.

Οι 28 άντρες που εμπλέκονταν στο όριο ήταν κυρίως δυτικοί. Αυστραλοί, Αμερικανοί, Καναδοί, Βρετανοί και Γερμανοί. “Έγινε καταγγελία για το Tulip Hotel. Μας είπαν ότι οργανώνουν πάρτι οργίων τα Σαββατοκύριακα. Κάναμε έφοδο ενώ ήταν σε εξέλιξη και το κλείσαμε” δήλωσε ο σερίφης στην περιοχή.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις