Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκαναν έρωτα ενώ περίμεναν την πίτσα τους

Έκαναν έρωτα ενώ περίμεναν την πίτσα τους

Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι στην Αγγλία το οποίο δεν δίστασε να κάνει σεξ μπροστά σε όλους ενώ περίμενε να πάρει την πίτσα που είχε παραγγείλει. Το ζευγάρι ωστόσο, πλήρωσε τις ορμές του λίγο ακριβά, καθώς μπορεί να πάει φυλακή μιας και έκανε σεξ σε δημόσια θέα.

Και σα να μην έφτανε αυτό… Την ώρα που οι δυο τους έκαναν σεξ, οι υπάλληλοι της πιτσαρίας δούλευαν κανονικά, μιας και δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό.

Ωστόσο, η 29χρονη Ντανιέλα Χιρστ και ο 31χρονος Κρεγκ Σμιθ λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού μπορεί οι υπάλληλοι να μην είδα κάτι μιας και ο ψηλός πάγκος  τους βοήθησε να μην φαίνονται, ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα!

https://www.youtube.com/watch?v=LuJ6VngEejQ

Όπως βλέπετε, η νεαρή έκανε στοματικό έρωτα στο αγόρι της και στην συνέχεια προχώρησαν στο κυρίως πιάτο, με εκείνη να γυρνάει την πλάτη της και βλέποντας τους υπαλλήλους να κάνουν σεξ σα να μην τρέχει τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=K2adDE0EJrE

Ωστόσο, χάρη στην κάμερα ασφαλείας δεν γλίτωσαν την καταγγελία και πλέον θα πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν για την πράξη τους και αντιμετωπίζουν και το ενδεχόμενο της φυλάκισης.

Τι είπαν οι ροζ πρωταγωνιστές

Ο Κρεγκ Σμιθ, εξηγώντας τι συνέβη, ανέφερε: «Αφού παραγγείλαμε τις πίτσες, αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα μέρη που είχαμε κάνει σεξ μεταξύ μας μέχρι τότε. Τα κορυφαία πέντε ήταν ένα λεωφορείο, ένα βανάκι, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα γήπεδο. Ε, θελήσαμε να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε»! 

Η κοπέλα μάλιστα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη για το σεξ σε δημόσια μέρη, λατρεύω τον κίνδυνο ότι μπορεί να σε πιάσουν. Αλλά προφανώς, δεν περίμενα ότι θα μας έπιαναν με αυτόν τον τρόπο και θα καταλήγαμε σε ολόκληρο το διαδίκτυο».

Plus Τελευταίες ειδήσεις