Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έκαναν έρωτα σε κοινή θέα στην παραλία

Έκαναν έρωτα σε κοινή θέα στην παραλία

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι εξοργισμένοι ντόπιοι που αντίκρισαν ζευγάρι να κάνει έρωτα στην παραλία ενώ χιλιάδες νέοι συμμετείχαν σε beach party λίγα μέτρα μακριά.

Δεν άργησε φυσικά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και εικόνες από τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού σε beach party που συμμετείχαν πάνω από 6.000 έφηβοι και το διέκοψε η αστυνομία. Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στους θάμνους και το γρασίδι στην παραλία Troon στο Ayrshire το απόγευμα της Τρίτης με το πάρτι να γίνεται λίγα μέτρα μακριά.

Οι θεατές άκουγαν τους εφήβους να επευφημούν το ασυγκράτητο ζευγάρι, έχοντας μείνει έκπληκτοι από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους. Το beach party τελικά διαλύθηκε από την αστυνομία που έστειλε δυνάμεις καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο.

Περίπου 25 αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή και συνέλαβαν 10 ανθρώπους ενώ κατέσχεσαν και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. “Πάνω από 6.000 άνθρωποι βρέθηκαν στην παραλία Troon και ορισμένοι ήταν ήδη υπό την επήρεια αλκοόλ”, τόνισε ο επικεφαλής αστυνόμευσης του Ayrshire Paul Main.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε