Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έκανε έρωτα και ανέβασε βίντεο στο facebook! Ταπείνωνε την ερωμένη του!

Έκανε έρωτα και ανέβασε βίντεο στο facebook! Ταπείνωνε την ερωμένη του!

Οργή προκαλεί η απόφαση ενός Αυστραλού να ανεβάσει βίντεο από τις ερωτικές περιπτύξεις του με μια γυναίκα στο facebook, ταπεινώνοντάς την σε ιδιωτικό γκρουπ αντρών.

“Ποια είναι η μεγαλύτερη φάλαινα που έχετε πάει; Πέρασα μια φάση και προσγειώθηκα σε ένα θηρίο 130 κιλών”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε το ακατάλληλο βίντεο που ανέβασε στο facebook εν αγνοία της. Πρόσβαση στην αισχρή ανάρτηση είχαν περισσότεροι από 14.000 χρήστες του συγκεκριμένου ιδιωτικού γκρουπ. Ο Hayden Brien είδε την ανάρτηση και αποφάσισε να πάρει θέση και να το μοιραστεί δημόσια με αποτέλεσμα να δεχθεί απίστευτο κύμα οργής εναντίον του.

“Δημοσίευσε screenshots από ένα βίντεο να κάνει έρωτα με κάποια στο facebook. Οι περισσότεροι φανταζόμαστε ότι το βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στο facebook χωρίς τη συγκατάθεσή της”, σχολίασε ο Hayden Brien. “Μέχρι στιγμής έχει 230 likes και 103 σχόλια χωρίς ούτε ένα σχόλιο να υπερασπίζεται την κοπέλα που έχει εκτεθεί σε ένα γκρουπ 14.524 αντρών χωρίς τη συγκατάθεσή της. Δαγκώνω τη γλώσσα μου για τις μισογυνιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές και γενικά για τα απαράδεκτα ποστ της ομάδας επειδή αυτός είναι ένας ασφαλής χώρος για τους άντρες της εργατικής τάξης, σωστά; Αυτό όμως ξεπερνά κατά πολύ τα όρια και πρέπει να σταματήσει αμέσως”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν με τον Hayden Brien, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στο facebook. “Ευχαριστώ που είσαι ένας από τους αξιοπρεπείς άντρες”, σχολίασε ένας χρήστης, με άλλον να καταδικάζει ωστόσο τη συμπεριφορά του.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε