Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκτέλεσαν και διαμέλισαν γυναικόπαιδα – Ετοιμάζουν μαζικές σφαγές οι τζιχαντιστές!

Εκτέλεσαν και διαμέλισαν γυναικόπαιδα – Ετοιμάζουν μαζικές σφαγές οι τζιχαντιστές!

Δεκάδες γυναίκες και παιδιά εκτελέστηκαν και ακρωτηριάστηκαν από τζιχαντιστές εν μέσω φόβων πως οργανώνουν κύμα σφαγών σε χωριά Σιιτών.

Οι εξτρεμιστές αποκεφάλισαν κάποιους κρατούμενους και λιθοβόλησαν με τούβλα γυναικόπαιδα κατά τη διάρκεια επιδρομών φρίκης στην επαρχία Χάμα στην κεντρική Συρία. Εκτέλεσαν πάνω από 50 ανθρώπους μεταξύ των οποίων και 24 γυναίκες και παιδιά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων σε χωριά.

Αυτά έχουν εγείρει φόβους για νέες φρικαλεότητες των τζιχαντιστών σε άλλες μειονοτικές κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Yazidi, στη Συρία και το Ιράκ. Τα χωριά Aqareb και Al-Mabujeh βρίσκονται κοντά στην πόλη Salamiyeh και την εθνική οδό που συνδέει την πρωτεύουσα Δαμασκό με το Χαλέπι. Τα δύο χωριά φιλοξενούν μέλη πολλών θρησκευτικών μειονοτήτων, με τους τζιχαντιστές να έχουν στοχεύσει και στο παρελθόν. Τον Μάρτιο του 2015 η ομάδα σκότωσε δεκάδες ανθρώπους και απήγαγε περίπου 50 πολίτες.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης και γιατρών στην περιοχή ορισμένοι από τους νεκρούς αποκεφαλίστηκαν και διαμελίστηκαν. Τουλάχιστον τρεις από τους πολίτες, ένας άντρας και τα δύο παιδιά του, μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε