Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φοιτητής έκανε την πιο “ακατάλληλη” παρουσίαση και έγινε viral!

Φοιτητής έκανε την πιο “ακατάλληλη” παρουσίαση και έγινε viral!

Οι εικόνες πάντα ζωντανεύουν μια παρουσίαση και ο Joshua Robinson Levine το γνώριζε πολύ καλά αυτό.

Ήξερε ότι έπρεπε να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο την παρουσίασή του για να προσελκύσει την προσοχή και τα κατάφερε εξαιρετικά. Είχε γράψει ένα δοκίμιο 1.700 λέξεων για τον Dakota Access Pipeline που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει 20 εκατομμύρια γαλόνια πετρελαίου καθημερινά σε όλη την Αμερική.

Μετά το δοκίμιο ο λέκτορας του Josh τους ζήτησε να δημιουργήσουν μια σύντομη παρουσίαση των θεμάτων τους και τους προκάλεσε να χρησιμοποιήσουν διάφορα στοιχεία πολυμέσων για οπτική ενίσχυση της παρουσίασής τους. Κάθε φοιτητής ήταν υποχρεωμένος να ενσωματώσει, κατά προτίμηση να δημιουργήσει τα δικά του, οπτικά για την παρουσίασή του. Τους ενθάρρυνε μάλιστα να χρησιμοποιήσουν memes, tweets και βίντεο.

Για κάθε παρουσίαση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν στις διαφάνειές τους και κείμενο για να “αιχμαλωτίσουν” το κοινό και ο Josh το κατάφερε σε τέτοιο βαθμό που έγινε viral για την επιλογή του. Περιγράφοντας το μέγεθος του αγωγού “τόσο γ@@@@ο μεγάλο” χρησιμοποίησε εικόνα από ερωτική ταινία!

“Η αποστολή μου ήταν να φτιάξω memes. Απλά έκανα ό,τι μου είπαν”, δήλωσε ο Josh στο BuzzFeed News. “Αμέσως ακολούθησε πανικός με τους συμφοιτητές μου”. “Δεν γνωρίζω πραγματικά τον Josh. Είναι αρκετά ήσυχος και πάντα έρχεται στην αίθουσα αργά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από αυτόν. Είναι από τους πιο ήσυχους φοιτητές”, τόνισε η συμφοιτήτριά του Robyn Villalpando. Πώς το πήρε ο καθηγητής του; “Περιττό να πούμε ότι η παρουσίασή του κέρδισε το ενδιαφέρον της τάξης”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: LadBible

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε