Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φρίκη! Της ξερίζωσε το σκαλπ και ξαμόλησε το πίτμπουλ να τη φάει από ζήλεια [pics, vid]

Φρίκη! Της ξερίζωσε το σκαλπ και ξαμόλησε το πίτμπουλ να τη φάει από ζήλεια [pics, vid]

Σε φριχτά βασανιστήρια υποβλήθηκε μια νεαρή γυναίκα από τον φίλο της, με τους εισαγγελείς να τον καταδικάζουν για επίθεση πρώτου βαθμού.

Ο 31χρονος Zachary Gross έκοψε με μαχαίρι το σκαλπ της Marilyn Stanley τον Σεπτέμβριο του 2015 και ξαμόλησε το πίτμπουλ του κατά πάνω της που της έφαγε μέρος του αυτιού της. “Είσαι φαλακρή τώρα. Ποιος θα σε θέλει;” είπε στη νεαρή μητέρα.

Επί μία ώρα τη βασάνιζε, με την επίθεση να ολοκληρώνεται με την αφαίρεση του σκαλπ της με μαχαίρι, ενώ ο 31χρονος φώναξε στο σκυλί του Capone να της επιτεθεί. Μετά τη φριχτή επίθεση στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 από ζήλεια, ο 31χρονος έβαλε το τριχωτό της κεφαλής της σε μια πλαστική σακούλα, πήρε τη Marilyn και την πέταξε στο σπίτι της μητέρας της στο Union.

Η μητέρα ενός παιδιού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σινσινάτι. Είχε αφαιρεθεί το 80% του τριχωτού της κεφαλής της, είχε σπασμένη μύτη και τα μάτια της ήταν πρησμένα στο μέγεθος μπάλας. Είπε στην αστυνομία πως πριν από την επίθεση του σκύλου τη γρονθοκόπησε 6 φορές στο πρόσωπο ο 31χρονος και την κλώτσησε στο στομάχι.

Η δικηγόρος του είπε στους ενόρκους πως της επιτέθηκε από ζήλεια όταν είδε έναν άλλο άντρα να ποστάρει μια φωτογραφία που βρισκόταν σε πάρκο με τον γιο της στο facebook. Υποστήριξε μάλιστα πως ο πελάτης της ήταν σε αυτοάμυνα, τονίζοντας ότι ήταν η Marilyn που έβγαλε το μαχαίρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας τους. Προσπάθησε μάλιστα να ρίξει την ευθύνη για το ξερίζωμα του σκαλπ της γυναίκας στον σκύλο του 31χρονου.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε