Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρικτός βιασμός! Τη χτυπούσε συνέχεια στο κεφάλι – Έχασε την όρασή της

Φρικτός βιασμός! Τη χτυπούσε συνέχεια στο κεφάλι – Έχασε την όρασή της

Σοκάρει η τρομακτικά βάναυση επίθεση του Alec Lowther που άφησε μια γυναίκα με προβλήματα όρασης στο ένα μάτι. Ο 21χρονος ομολόγησε τον άγριο βιασμό της άτυχης γυναίκας τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Μετά την άγρια επίθεση η γυναίκα ανακάλυψε ότι της είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο και 163 λίρες που είχε πάνω της. “Περπατούσε τις πρώτες πρωινές ώρες στο νεκροταφείο St Mary στο Hull όταν την πλησίασε ο 21χρονος, την πέταξε πάνω σε ένα φράχτη και άρχισε να τη χτυπά. Βρισκόταν από πάνω της και της χτυπούσε συνέχεια το κεφάλι ενώ την κρατούσε με το χέρι του από λαιμό”, σημείωσε ο εισαγγελέας Simon Waley.

“Δεν μπορούσε να δει τίποτα γιατί τα μάτια της αιμορραγούσαν και απειλούσε να τη σκοτώσει. Έχασε τελικά τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε ο δράστης είχε φύγει από το σημείο παίρνοντας μαζί του το τηλέφωνό της και όσα μετρητά είχε πάνω της. Είχε μώλωπες και αμυχές που χρειάζονταν ράμματα αλλά ο πιο σοβαρός τραυματισμός ήταν στο μάτι της. Έχασε μερικώς την όρασή της”, προσέθεσε.

Ο Alec Lowther ομολόγησε τον φρικτό βιασμό όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Πηγή: Metro

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε