Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φριχτά βασανιστήρια και βιασμοί – Οι τελευταίες 14 ώρες της Milly στη ζωή

Φριχτά βασανιστήρια και βιασμοί – Οι τελευταίες 14 ώρες της Milly στη ζωή

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη φριχτή δολοφονίας της 13χρονης Milly Dowler. Οι γονείς της αποκάλυψαν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της απαγωγής, βιασμού, βασανισμού και δολοφονίας της από τον serial killer Levi Ballfield.

Ένιωθαν ότι ο κόσμος όφειλε να μάθει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων του Levi Ballfield. Αποκάλυψαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες των τελευταίων ωρών της έφηβης για να εκτεθεί η αποτρόπαια φύση του εγκλήματος. Ο Levi Bellfield καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2011 αλλά η ομολογία του δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι τον περασμένο μήνα.

Η Milly Dowler ήταν 13 ετών όταν εξαφανίστηκε ενώ γύριζε σπίτι από το σχολείο της στις 21 Μαρτίου 2002. Το πτώμα της βρέθηκε μετά από έξι μήνες σε δασική περιοχή στο Hampshire αλλά χωρίς την ομολογία του δολοφόνου της δεν θα είχαν γίνει γνωστές οι τελευταίες της ώρες στη ζωή.

Η αστυνομία του Surrey είχε ανακοινώσει πολύ λίγες πληροφορίες μετά την ομολογία του στις 27 Ιανουαρίου που αποσπάστηκε μετά την έρευνα ισχυρισμών ενός συνεργού του. “Πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζουν τι έκανε στην όμορφη κόρη και αδερφή μας ο Bellfield”, αναφέρει σε ανακοίνωση η οικογένεια της Milly. O Levi μετά την απαγωγή κακοποίησε αρχικά τη Milly στο διαμέρισμά του. Μετά την πήγε στο σπίτι της μητέρας του όπου τη βίασε ξανά. Τα βασανιστήρια και οι βιασμοί συνεχίστηκαν για ώρες σε άλλες τοποθεσίες μέχρι που την επόμενη μέρα τη στραγγάλισε.

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε το μαρτύριο και τον πόνο που βιώνουμε από τότε που μάθαμε τις πληροφορίες. Έπρεπε να σιωπήσουμε για τους μήνες που η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες. Η πίεση μας διέλυσε ως οικογένεια. Τώρα ξέρουμε τις τελευταίες ώρες της Milly στη ζωή και ίσως επιτέλους να αναπαυθεί η ψυχή της. Ο κόσμος μας υποστήριξε και θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες”, τονίζει η οικογένεια.

Ο Levi Bellfield που αυτοαποκαλείται Yusuf Rahim εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της Milly ενώ έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Amelie Delagrange, 22, της Marsha McDonnell, 19, και την απόπειρα δολοφονίας της 18χρονης Kate Sheedy. Ο 47χρονος θεωρείται ύποπτος για πολλά άλλα εγκλήματα που διερευνούνται, με τις αρχές να εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από 20 ακόμα επιθέσεις γυναικών που δεν έχουν εξιχνιαστεί.

Πηγή: Independent

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε