Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φριχτή δολοφονία! Έσυραν τρανσέξουαλ από το σπίτι της και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου [vid]

Φριχτή δολοφονία! Έσυραν τρανσέξουαλ από το σπίτι της και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από την άγρια δολοφονία της 42χρονης Dandara dos Santos που σύρθηκε από το σπίτι της και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Στις οδυνηρές εικόνες φαίνεται η 42χρονη Dandara dos Santos να ικετεύει τους δολοφόνους της να την αφήσουν να ζήσει. Η άτυχη Dandara δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές, ενώ χτυπήθηκε βάναυσα με μια σανίδα ξύλου από τους δράστες μπροστά τους κατοίκους της Fortaleza στη Βραζιλία.

Η Dandara φαίνεται μέσα στα αίματα να ικετεύει για τη ζωή της και να αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της ενώ οι δράστες απλά τη σηκώνουν και την οδηγούν σε ένα δρομάκι όπου τελικά την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου εν μέσω επευφημιών και γέλιων.

“Θα σκοτώσουν τη γ@@@@” ακούγεται να λέει γελώντας στα πορτογαλικά ο άνθρωπος που τραβά το βίντεο ενώ οι δράστες κάνουν αισχρά αστεία για την ορμονοθεραπεία και φωνάζουν ομοφοβικές προσβολές.

Οι ανατριχιαστικές σκηνές που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι δράστες προκάλεσαν την οργή του κόσμου. “Έχουν αναγνωριστεί 6 άνθρωποι με τη βοήθεια του βίντεο. Το βίντεο κυκλοφόρησε αρχικά μεταξύ LGBT ομάδων και μας βοήθησαν να βρούμε τους δράστες”, τόνισε ο επιθεωρητής της αστυνομίας.

“Η αστυνομία άρχισε να κυκλοφορεί το βίντεο και φτάσαμε στο σπίτι των 2 εκ των δραστών που αναγνωρίστηκαν αλλά τράπηκαν σε φυγή. Η έρευνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και κυνηγάμε τους δολοφόνους”, συμπλήρωσε.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε