Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ζωή μιας πορνοστάρ – Τι αποκαλύπτει η 25χρονη Lana Jade

Η ζωή μιας πορνοστάρ – Τι αποκαλύπτει η 25χρονη Lana Jade

Ευτυχισμένη με την επαγγελματική της σταδιοδρομία δηλώνει η 25χρονη πορνοστάρ και συνοδός Lana Jade. Αποκαλύπτει πώς είναι να εργάζεται στη βιομηχανία πορνό, επισημαίνοντας πως δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι.

Η μέρα της ξεκινά με πρωινό, ντους, έλεγχο των mail, γυμναστήριο και σκηνές σεξ με διαφορετικούς παρτενέρ. Η 25χρονη Lana Jade γυρίζει τις ερωτικές σκηνές τη μία μετά την άλλη ώστε να μπορεί να γυρίζει 3 διαφορετικές ταινίες την ημέρα. “Οι περισσότεροι κάνουν τη μία σκηνή μετά την άλλη. Η εταιρεία πληρώνει για το μέρος ώστε να γυριστούν μερικές σκηνές εκείνη τη μέρα. Πριν κάποιος συμφωνήσει για μια σκηνή μιλά στην εταιρεία για τα όριά του και τι συμφωνεί να κάνει on camera”.

Οι ηθοποιοί, όπως εξηγεί, πρέπει να παρουσιάζουν τα αποτελέσματα εξετάσεων αίματος της τελευταίας εβδομάδας, αποδεικνύοντας πως δεν πάσχει από κάποιο νόσημα. Πιστεύει πως πολλές γυναίκες είναι δύσκολο να ζητήσουν βοήθεια όταν τις κακοποιούν επειδή στιγματίζονται λόγω της δουλειάς τους στη βιομηχανία του πορνό. “Το ότι εργαζόμαστε στη βιομηχανία του πορνό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μας κακοποιεί. Πολλές φορές έχω ακούσει πως φταίμε για ό,τι συμβαίνει. Για κάποιον λόγο η κοινωνία πιστεύει πως επειδή χρησιμοποιούμε το σώμα μας για να έχουμε ένα εισόδημα, με κάποιον τρόπο είναι επιτρεπτό σε κάποιους να μας κακοποιούν”.

Λόγω του ότι η βιομηχανία πορνό στην Αυστραλία δεν είναι τόσο αναπτυγμένη, οι περισσότεροι κάνουν τη δουλειά αυτή συμπληρωματικά. Η Lana Jade εργάζεται παράλληλα ως συνοδός, τονίζοντας ότι πολλες γυναίκες και μοντέλα χρησιμοποιούν το πορνό ως εργαλείο για να γίνουν πιο γνωστές. Αποκάλυψε ακόμα ότι το Twitter είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για την προώθηση της δουλειάς τους. “Είναι τρελό πόσο καλό είναι το Twitter για μάρκετινγκ στη βιομηχανία του πορνό”.

Εξηγεί, τέλος, πως η μεγαλύτερη παρανόηση είναι πως οι πορνοστάρ έχουν αναγκαστεί ή πιεστεί για να μπουν στη βιομηχανία του πορνό. “Δεν χρειάζομαι να εργάζομαι ως πορνοστάρ. Είμαι μορφωμένη, ιδιαίτερα ευφυής και δεν είναι μια εναλλακτική καριέρα. Έχουμε φωνή, δεν είμαστε παγιδευμένοι. Αυτό είναι που έχω επιλέξει να κάνω”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε