Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κανίβαλος για το ρεπορτάζ! Έφαγε ανθρώπινο μυαλό για ντοκιμαντέρ! [vids]

Κανίβαλος για το ρεπορτάζ! Έφαγε ανθρώπινο μυαλό για ντοκιμαντέρ! [vids]

Σοκάρουν οι εικόνες δημοσιογράφου του CNN να τρώει μαγειρεμένο ανθρώπινο εγκέφαλο με μια ομάδα κανιβάλων στην Ινδία μέχρι που ένας θύμωσε και άρχισε να του πετάει περιττώματα.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ “Believer”, ο Reza Aslan συνάντησε τους Aghori, νομαδική ινδουιστική σέκτα στην Ινδία. Η ομάδα πιστεύει πως τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα και απορρίπτει το ινδουιστικό σύστημα των καστών.

Αφού ο Reza Aslan λούστηκε στον ιερό ποταμό Γάγγη, ένα μέλος των Aghori του έβαλε στάχτες από αποτεφρωμένη σορό στο πρόσωπό του και του σέρβιρε αλκοόλ μέσα σε ανθρώπινο κρανίο. Μετά του έδωσαν ένα κομμάτι μαγειρεμένου ανθρώπινου εγκέφαλου και το έφαγε on camera.

“Θέλεις να δοκιμάσεις πώς είναι η γεύση του εγκέφαλου ενός νεκρού; Το κάναμε τραγανό”, είπε στον Reza Aslan και λίγο αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν με έναν από τους κανίβαλους να απειλεί να του κόψει το κεφάλι αν συνεχίσει να μιλάει τόσο πολύ.

Ο γκουρού λίγο αργότερα άρχισε να τρώει τα περιττώματά του και μετά να τα πετάει στον Aslan και το συνεργείο που κάλυπτε τη συνέντευξη. “Νιώθω πως αυτό μπορεί να ήταν λάθος”, σχολίασε εκείνη τη στιγμή ο Reza Aslan.

Πηγή: TheSun

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε