Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κανίβαλος πόζαρε γυμνός με τσεκούρι στο υπόγειο που τεμάχισε το θύμα του

Κανίβαλος πόζαρε γυμνός με τσεκούρι στο υπόγειο που τεμάχισε το θύμα του

Φορώντας μόνο κάλτσες με σανδάλια, ο Γερμανός κανίβαλος ποζάρει ολόγυμνος κρατώντας ένα τσεκούρι στο υπόγειο όπου σκότωσε και τεμάχισε ένα πρόθυμο θύμα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Οι αρχές αναφέρουν πως ο Detlev Guenzel έφαγε κομμάτια του Πολωνού επιχειρηματία Wojciech Stempniewicz στο κελάρι του στα βουνά κοντά στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας. Σε μια φωτογραφία φαίνεται να στέκεται δίπλα σε έναν σκελετό κρατώντας τσεκούρι και φορώντας τίποτα άλλο παρά μόνο τις κάλτσες και τα σανδάλια του.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο Detlev Guenzel χρειάστηκε 5 ώρες για τον τεμαχισμό του θύματός του στο κελάρι του σπιτιού που λειτουργούσε ως φθηνό ξενοδοχείο για πεζοπόρους. Δεν βρέθηκε ποτέ το πέος και ένας από τους όρχεις του θύματος. Το διαμελισμένο πτώμα ανακαλύφθηκε σε παρτέρια στον κήπο.

Η ποινή του Detlev Guenzel για μια από τις πιο φρικιαστικές περιπτώσεις κανιβαλισμού – δολοφονίας αυξήθηκε σήμερα κατά 1 μήνα. Το 2015 ο Guenzel είχε υποστηρίξει πως ο Stempniewicz αυτοκτόνησε και για αυτό δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για δολοφονία. Η ποινή του για 8,5 χρόνια φυλακή ανατράπηκε μέσα στη χρονιά από το Ανώτατο Δικαστήριο. Η ποινή του παρατείνεται για ένα μήνα, με τη δίωξη να επιδιώκει ισόβια κάθειρξη.

Ο Guenzel ωστόσο κέρδισε το δικαίωμα σε νέα ακρόαση, με τους δικαστές να κρίνουν ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης δεν διερευνήθηκε τόσο το αυτοκτονικό ενδεχόμενο. Κρίθηκε ένοχος για φόνο και διατάραξη της ειρήνης των νεκρών.

“Λυπάμαι πολύ πραγματικά. Είμαι εν μέρει υπεύθυνος αλλά δεν είμαι δολοφόνος”, είπε κατά τη διάρκεια των νέων ακροάσεων. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη γερμανική κοινή γνώμη. Ο Stempniewicz, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “LongpigHeszla” σε άρρωστες ιστοσελίδες για βασανιστήρια και δουλεία σκοτώθηκε και φαγώθηκε μερικώς από τον ειδικό εγκληματολόγο της αστυνομίας Guenzel.

Ο Stempniewicz καλλιεργούσε καλλιεργούσε μακάβριες φαντασιώσεις να τον σκοτώνουν και να τον τρώνε και έψαχνε για έναν ολόκληρο χρόνο στο διαδίκτυο μέχρι να βρει ένα πρόθυμο αρπακτικό. Σε μήνυμά του σε χρήστη που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Butcher755” τον Νοέμβριο του 2012 ρωτούσε για πώς είναι το δωμάτιο και ο εξοπλισμός του.

Ένα χρόνο αργότερα γνώρισε τον δολοφόνο του, τον Guenzel, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Caligula”. Ήταν στις 4 Νοεμβρίου που ο Guenzel τον πήρε από τον σταθμό λεωφορείων της Δρέσδης και τον οδήγησε στο φθηνό B&B που είχε στα Όρη Erzgebirge. Μόλις μπήκαν μέσα τον πήγε στο κελάρι όπου του έκοψε τον λαιμό και μάζεψε το αίμα του σε ένα παλιό δοχείο.

Η αρραβωνιαστικιά του Stempniewicz κάλεσε τις αρχές όταν δεν επέστρεψε σπίτι. Ο “Caligula” εντοπίστηκε μέσω των μηνυμάτων στον υπολογιστή και των κλήσεων στο κινητό και συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου εργαζόταν ως ειδικός το 2014. Παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα του αλλά ισχυρίζεται πως ο Stempniewicz κρεμάστηκε, ενώ αρνήθηκε πως έφαγε κομμάτια από τις σάρκες του θύματός του. Κρίθηκε ένοχος για φόνο τον Απρίλιο του 2015.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε