Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πορνό βιβλίο για τυφλούς από τα… χέρια μιας Σουηδέζας! (ΦΩΤΟ)

Φωτό: Nina Linde / Behance
Φωτό: Nina Linde / Behance

Όργια με πέντε συμμετέχοντες, σεξ μεταξύ gay ανδρών και μία γυναίκα που φοράει strap-on είναι μερικές από τις εικόνες που περιέχονται στο ερωτικό βιβλίο για τυφλούς! Το βιβλίο είναι γραμμένο σε κώδικα Μπράιγ και δημιουργήθηκε από μία καλλιτέχνη από την Σουηδία.

Μία Σουηδέζα καλλιτέχνης, η Nina Linde, δημιούργησε πριν μερικά χρόνια ένα βιβλίο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο γράφτηκε σε κώδικα Μπράιγ (σ.σ. το σύστημα ανάγνωσης και γραφής των τυφλών). Η καλλιτέχνης παρέδωσε το προκλητικό έργο της στην Εθνική βιβλιοθήκη της χώρας.

Κάθε Σουηδός πολίτης, τυφλός ή όχι, που θα επισκέπτεται τη βιβλιοθήκη, θα μπορεί πλέον να προμηθεύεται το συγκεκριμένο βιβλίο. Αυτό περιλαμβάνει εικόνες ερωτικού περιεχομένου, μεταξύ άλλων σεξ μεταξύ gay ανδρών, όργια με πέντε… συμμετέχοντες και πολλά ακόμη “πικάντικα” σχέδια!

Η 33χρονη καλλιτέχνης δηλώνει πως “όλοι έχουν ανάγκη την σεξουαλική διέγερση”.

Η ίδια τονίζει πως το δημιούργημά της δεν ανήκει στην κατηγορία του πορνό, ενώ συμπληρώνει πως έμπνευση για το βιβλίο πήρε όταν επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη Μπράιγ στην Στοκχόλμη και διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν καθόλου βιβλία ερωτικού περιεχομένου για τους τυφλούς.

Δείτε τις “τολμηρές εικόνες”, οι οποίες είναι άκρως… ακατάλληλες για ανηλίκους:

Φωτό: Nina Linde / Behance

Φωτό: Nina Linde / Behance

Φωτό: Nina Linde / Behance

Πηγή: huffingtonpost.co.uk

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε