Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάπιζε στο ξύλο την καλλονή γυναίκα του και έστελνε βίντεο στους φίλους του (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σάπιζε στο ξύλο την καλλονή γυναίκα του και έστελνε βίντεο στους φίλους του (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έζησε στο πλευρό του 9 εφιαλτικούς μήνες. Τα μαρτύριά της δεν είχαν τέλος. Ο κεραυνοβόλος έρωτας αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος εφιάλτης για το 27χρονο μοντέλο. Η Berenger Rose δεν άντεξε άλλο όταν απέβαλε και ο Shane Cuthbert γελούσε με τους φίλους του.

Οι εικόνες από την κακοποίησή της είναι σοκαριστικές. Το σώμα της είναι μελανιασμένο, με το μοντέλο να αποκαλύπτει τη λεκτική και σωματική κακοποίηση που βίωσε τους μήνες του έγγαμου βίου τους. Στο βίντεο καλύπτει το πρόσωπό της με τα χέρια και ικετεύει τον 25χρονο να σταματήσει να την πονάει. Ισχυρίζεται ότι τη χτύπησε με πάσσαλο, βιντεοσκόπησε την αντίδρασή της και έστειλε το βίντεο στους φίλους του για να γελάσουν.

“Σε παρακαλώ σταμάτα, με πονάς” ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή, ενώ ο 25χρονος της ζητά να του δείξει τα πόδια της που είναι μελανιασμένα. “Berenger Rose, το μοντέλο του εξωφύλλου”, λέει εκείνος κοροϊδευτικά. Όπως δηλώνει το 27χρονο μοντέλο, η Berenger Rose είπε ότι όλα ξεκίνησαν με ένα χαστούκι. Γρήγορα όμως η βία κλιμακώθηκε με απίστευτες πράξεις βίας. Της χτυπούσε το κεφάλι στα τούβλα, τη βασάνιζε με έναν τρίφη κόβοντας το πόδι της, της έβγαζε τα μαλλιά και τη βίαζε.

“Του είπα ότι μου μου είχε αφαιρέσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και μου έλεγε ότι δεν έχω καθόλου δικαιώματα”, είπε στο A Current Affair. “Με χτυπούσε στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια, παντού. Θα με χτυπούσε τόσο που θα με έκανε μαύρη”. Τους τελευταίους μήνες η βία είχε γίνει καθημερινότητα και ένιωθε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της. Ο 25χρονος παρακολουθούσε κάθε της κίνηση, έλεγχε το τηλέφωνό της και δεν της επέτρεπε να φύγει από το σπίτι για να δουλέψει ή να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο. Έβαζε ακόμα και αυτοσχέδια οδοφράγματα για να την εμποδίσει.

Ο 25χρονος πλησίασε την εντυπωσιακή κοπέλα από την Αυστραλία, η οποία εργαζόταν και ως μοντέλο, μέσω Instagram. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Το 27χρονο μοντέλο κατέρρευσε όταν ένα βράδυ απέβαλε το παιδί τους, καθισμένη στα πλακάκια του μπάνιου, ενώ αυτός διασκέδαζε με την παρέα του.

“Κάθε μέρα σκεφτόμουν πως θα είμαι το επόμενο θύμα. Θα είμαι η επόμενη γυναίκα που θα πεθάνει”, δήλωσε η 27χρονη. Δεν ανέφερε τα περιστατικά κακοποίησης επειδή φοβόταν για τη ζωή της. “Θα με έβγαζε τρελή. Μου έλεγε ότι εγώ τον κακοποιούσα και τον πίστευα. Νόμιζα πως εγώ είχα το πρόβλημα”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε