Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σοκαριστικά πλάνα τροχαίου! Τον πάτησε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του [vid]

Σοκαριστικά πλάνα τροχαίου! Τον πάτησε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του [vid]

Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός ταξί που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός είχε μόλις τελειώσει το πρωινό του σε εστιατόριο στην Ταϊλάνδη το πρωί της Παρασκευής και ήταν έτοιμος να ανοίξει την πόρτα του ταξί για να ξεκινήσει τη βάρδιά του. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου τον παρασύρει στον χώρο στάθμευσης.

Στα πλάνα φαίνεται ο οδηγός ταξί να προσπαθεί να ξεφύγει βλέποντας τον κίνδυνο αλλά δεν προλαβαίνει να απομακρυνθεί. Μετά το σοκαριστικό τροχαίο φαίνεται να κρατά τα πόδια του και να ουρλιάζει από πόνο μπροστά στους σοκαρισμένους αυτόπτες μάρτυρες.

“Δεν γνωρίζαμε τον άνθρωπο. Ήταν γύρω στα 40 ή 50 και δεν ήταν τακτικός πελάτης. Είχε μόλις τελειώσει το πρωινό του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο όταν ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο κάτω τμήμα του σώματός του. Τα πόδια του είχαν συνθλιβεί”, σημείωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Attapol Saensun.

Ο τραυματισμένος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από άμεση χειρουργική επέμβαση. Θα χρειαστεί περισσότερες επεμβάσεις τις προσεχείς εβδομάδες. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ισχυρίστηκε πως εξερράγη ένα ελαστικό του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε